Tak o víkendu opět nová zjištění. Tentokrát jsme jely se podívat na rozhlednu 75 km od domova, tak krásných 150km. Rozhledna je v Městě Albrechtice za Krnovem. Cesta super Ostrava - Opava 110, pak okresky 80 – 90, přes obce 50. Plánoval jsem, že v místě určení natankuji, ale co se nestalo, čerpací stanice byla zavřená, probíhala rekonstrukce. No dojezd mi svítil 90 km, tak si říkám to je v pohodě. Cestou zpět mezi Opavou a Ostravou mi Astra nahlásila nízká hladina paliva a už se rozsvítila kontrolka paliva, Pak co 10 km to hlásilo nízkou hladinu a jak to psalo tu nízkou hladinu, tak najednou se snížila funkčnost klimatizace. Chladila, ale ne tak intenzivně, je to jeden s ochranných vlastností, při nízkém stavu paliva. Za uvedených 150 km jsem měl spotřebu 4 lit. / 100 km
Po zaparkování na parkovišti na louce pod rozhlednou jsme zahledli Opel Zafiru Life, ale ve speciální úpravě pro kempování. Hodil jsem pár fotek a najednou se objevili majitele. Tak jsme se bavili, jaké to je cestovat takovým skvostem. Zafira má 4,9 metrů na délku a tak se s ní dá parkovat i ve městě, vyspí se tam 4 lidi, kuchyňka apod. Dokonce je to mnohem lepší, než velké karavany a propracované do posledního detailu. Bylo to super vidět na živo.