Nefunkční dálkový ovladač

Návody, opravy, rady, tipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
formel

Nefunkční dálkový ovladač

Příspěvek od formel »

Ahoj, koupil jsem Insignii 2017, mám k ní 2 klíče, ale funguje pouze jeden. Zkoušel jsem vyměnit baterii, ale žádná změna, prostě jeden klíč úplně mrtvý. Nedá se nějak nakodovat nebo synchronizovat v autě, aby také fungoval? Nebo musím navštívit servis?
Reklama

standa.

Re: Nefunkční dálkový ovladač

Příspěvek od standa. »

Zkus s tím klíčem nastartovat, jestli bude fungovat imobilizér. Pokud ano, tak je naprogramovaný a možná se rozsynchronizoval plovoucí kód. Po vypnutí motoru by se mohlo dálkové ovládání chytnout.

Naprogramovat se klíč také dá, ale musíš mít funkční kabel a software OP-COM. Jenže při kódování se prvně všechny klíče vymažou, aby se následně znovu naprogramovaly. Jenže jestli klíč není funkční, tak to nepomůže.
formel

Re: Nefunkční dálkový ovladač

Příspěvek od formel »

No, zkusim to, otázka je jak... Mám bezklicove startování na tlačítko.. Snad by tam mělo být nějaké místo, kam klíč přiložit při startování, aby se nějakým způsobem zesynchronizoval? Pokud samozřejmě má funkční imobilizer..
Naprogramovaný by být měl, byl to druhy klíč k autu, originál. Akorát se vůbec nepoužíval, tak baterka v něm byla K.O.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Jak na to“