Problém se se systémem infotainmentu

Moderátoři: Astra - R@SAG, klm121, mattonecz, Moderátoři

Odpovědět
Core

Problém se se systémem infotainmentu

Příspěvek od Core »

Mám dotaz, nevím jestli mi někdo dovede poradit. Pořídil jsem si Astru RV 2024 a nefungují mi dvě věci.
1. rádio se nedá vůbec naladit, pří zobrazení nabídky médií to píše, něco jako "počktejte chvilku, čekám na signál antény",
2. z nabídky menu mi zmizely všechny internetové nabídky není tam opel connect a v menu kde jsou připojené služby mi to nenamízí možnost zvolení dané země,

Zkoušel jsem celý systém hodit do továrního nastavení a nepomohlo to, verze systému je případně NHW.1.26.82.9, něco málo jsem k tomu na netu našel, ale přeci jen se chci zeptat jestli se s tím někdo z vás nesetkal a nedovede poradit jestli se to dá vyřešit bez servisu.

Díky
Reklama

Astra - R@SAG
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se se systémem infotainmentu

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Ahoj, s tímto jsem se u své Astry L 2025 nesetkal. Přesto hlavně v Německu je takových příběhů pár, ale hlavně šlo o to, že se jim stráceli uložené rádio stanice.

Já bych asi vyzkoušel následující:
- Vyzkoušel, zda není nová aktualizace pro danou verzi SW/HW Astry.
- Odpojil autobaterii na cca 20 - 30 min.
- Pak provedl reset nastavení a postupoval znova s nastavení a hlavně bych si vytvořil vlastní profil.

Vytvořením vlastního profilu se dost věcí vyřešilo, co mám načteno z netu. Osobně mám taky vlastní profil a po příchodu k autu se mi vše spáruje, nastaví oblíbené stanice apod.

Pokud, ale opravdu zde není signál s antény, tak zjistit zda to něco neruší. Pokud to ale bude pořád bez signálu, tak pak jen servis.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Odpovědět

Zpět na „Astra L“