Moje Astra-J 1.4T motor cuká
Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři
Re: Moje Astra-J 1.4T motor cuká
Tak mi dorazily nové pružiny + odpory + gumové chrániče. Odpory jsou trochu delší, ale to by měla pružina vymezit a Číňan odporovou cívku překryl smršťovací bužírkou, aby se cívky nerozpadly jako ty původní. Odpory mají sice 1,9kΩ, což je více, ale pro náhradní zapalovací lištu to nebude až tak kritické.
- Reklama
Re: Moje Astra-J 1.4T motor cuká
Vše mi už dorazilo a vypadá to dobře. Budu to měnit sám, jenže do aut jsem nikdy nedělal, takže si prohlédnu nějaká videa a z nich naberu nápady, ale nic složitého by to nemělo být.
V nějakém videu už jsem zachytil, že to čínské těsnění pro termostat není nic extra, i když tak na první pohled nevypadá, ale když tak si ještě seženu originál a to samé bude platit i pro ten rozdělovač vody. Nejpozději do konce prázdnin bych to chtěl mít vyměněné, abych tím do budoucna eliminoval časté problémy s umělohmotnými originály.
Víko by mělo být nejlehčí na výměnu a aspoň se podívám na rozvody v jakém jsou stavu, protože to někdy přišlápnu a u při výměně termostatu a rozdělovače při jednom vyměním i chladící kapalinu.
V nějakém videu už jsem zachytil, že to čínské těsnění pro termostat není nic extra, i když tak na první pohled nevypadá, ale když tak si ještě seženu originál a to samé bude platit i pro ten rozdělovač vody. Nejpozději do konce prázdnin bych to chtěl mít vyměněné, abych tím do budoucna eliminoval časté problémy s umělohmotnými originály.
Víko by mělo být nejlehčí na výměnu a aspoň se podívám na rozvody v jakém jsou stavu, protože to někdy přišlápnu a u při výměně termostatu a rozdělovače při jednom vyměním i chladící kapalinu.