Dal jsem si tu praci a mrknul na ceniky v ruznych zemich, protoze mi fakt nesedi uplne nesmyslny priplatek 45000 za sedacky v elektrice s masazi a ventilaci. V podstate vsechny ostatni priplatky se jakztakz shoduji, nejake rozdily jsou, vetsinou zpusobene ruznyma paketama. Ale rozdil prave u tohohle priplatku je uplne nesmyslny a prijde mi, ze tady nekdo udelal chybu v prekladu....
Vsude samozrejme nutny predpoklad objednani AGR sedacek a kuze, nicmene priplatky za AG1 jsou uplne nekde jinde. V Nemecku 550€, v UK 505 GBP, v Polsku cca 420€.
V CR i SR pri stejnych podminkach .... nejakych 1670€. Co si o tom myslite? Objednaval si to nekdo? Neprijde Vam to tak markantni rozdil, ze by spise mohlo jit treba o chybu nekde? Takovy preklad z madarstiny asi musi stat za to

. Co me napadlo, jestli se treba nepokouseli dat to jako paket, tj. kuze vc ventilace. (kuze je 35000, ventilace 45000). To bychom byli na priplatku 10000, coz by bylo tedy nejakych 370€ a uz by to hned bylo v podobne rovine. Bral bych i tech 550€ kdyby to slo, coz by bylo prijatelnych 15000.
Premyslel o tom nekdo? Ptal se nekdo na detaily? Me u dealera odpovedel prodejce jen, ze proste ceny na ruznych trzich jsou ruzne. Ale vice jak 3x tolik? Nepovedlo se mi najit nic podobneho...