Dakujem
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
mattonecz píše:mně přijde astra velmi tichá, motor na volnoběh neslyšíš vůbec, za jízdy je taky tichý.
dnes sem jel ráno do práce 200 a žádný hluk mi taky nevadil, ale mám furt rádio na hlasitost 30, tak nevím
tak to rad pocujem, v niektorych testoch dost prehanjumist29 píše:Mam najeto poze 650 km,ale venkovní hluk uvnitř je opravdu zanedbatelný.Jezdil jsem dálnice (130),hustý provoz ve městě i šotolina na horách,snad jen tady jsou dost slyšet kamínky bubnujíci o podběhy.Mimochodem pořídil jsem si přední+zadní plastové zástěrky na ochranu laku,tak možná taky od nich.Přeju hezký den
Zeby to islo od zadnych kolies? Pozeral som predvadzacku a vpredu mala "plstene podbehy" a vzadu klasicke plastove...mozno je to tym.astrak píše:podla mna je hluk dost velky ide to od zadu.
mattonecz píše:taky pozor na to že předváděčky můžou mít wattův přímovod, ale teď už se dává jen na 1.6T 147kw a 1.6 bi turbo diesel 118kw.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |