Uploaded with ImageShack.us
Moderátor: Moderátoři

koukal jsem jako puk. co s toho že od nového roku jsou všechny auta s esp,ty vibrace do karoserie třeba na kostkách musí být znát a to neříkám nic o tom ze to nedostalo tapec na haupnu nad motorem:-(šulí nás ten wolcvagen.ale ty pružiny stejně budu muset koupit.
 koukal jsem jako puk. co s toho že od nového roku jsou všechny auta s esp,ty vibrace do karoserie třeba na kostkách musí být znát a to neříkám nic o tom ze to nedostalo tapec na haupnu nad motorem:-(šulí nás ten wolcvagen.ale ty pružiny stejně budu muset koupit. ,objednal jsem novou a soused kterej má servis mi tam pak novou natlačil lisem,jinak to tam jde pěkně na shit a už několikrát jsem viděl jak to borce málem zabilo a vystřelilo to ven. Demontáž cca 30 min a zpátky taky,jde to v pohodě,povolíš 2 šrouby na těhlici,pak ten jeden co je ta tyčka,pak nahoře v motoru 3 šroubky,odpojit hadičky a tlumič máš venku.
 ,objednal jsem novou a soused kterej má servis mi tam pak novou natlačil lisem,jinak to tam jde pěkně na shit a už několikrát jsem viděl jak to borce málem zabilo a vystřelilo to ven. Demontáž cca 30 min a zpátky taky,jde to v pohodě,povolíš 2 šrouby na těhlici,pak ten jeden co je ta tyčka,pak nahoře v motoru 3 šroubky,odpojit hadičky a tlumič máš venku. 
Ty jo mazecmilhauzz píše:Před týdnem se mi to stalo taky,objednal jsem novou a soused kterej má servis mi tam pak novou natlačil lisem,jinak to tam jde pěkně na shit a už několikrát jsem viděl jak to borce málem zabilo a vystřelilo to ven. Demontáž cca 30 min a zpátky taky,jde to v pohodě,povolíš 2 šrouby na těhlici,pak ten jeden co je ta tyčka,pak nahoře v motoru 3 šroubky,odpojit hadičky a tlumič máš venku.
Nechápu taky proč mi to prasklo
 na výmněnu si netroufnu,ale mám super mechanika,tak si s tím určitě poradí.Ale už delší dobu uvažuji o výměně zadních tlumičů a pružin,tak asi půjdu do výměny celého odpružení podvozku.samozdřejmně žádné sportovní úpravy typu snížovaní ale klasika.Mám skvělého dodavatele náhradních dílů,kde se ušetří nezanedbatelná částka tak se zeptám a asi do toho půjdu.Ale povím ti Milhaus že to u tebe prasklo teda monstrózně.Jak ti to prasklo tak se to vyhodilo kolem tlumiče?A když jsi to nechával měnit,tak jenom jednu nebo do páru obě?
 na výmněnu si netroufnu,ale mám super mechanika,tak si s tím určitě poradí.Ale už delší dobu uvažuji o výměně zadních tlumičů a pružin,tak asi půjdu do výměny celého odpružení podvozku.samozdřejmně žádné sportovní úpravy typu snížovaní ale klasika.Mám skvělého dodavatele náhradních dílů,kde se ušetří nezanedbatelná částka tak se zeptám a asi do toho půjdu.Ale povím ti Milhaus že to u tebe prasklo teda monstrózně.Jak ti to prasklo tak se to vyhodilo kolem tlumiče?A když jsi to nechával měnit,tak jenom jednu nebo do páru obě? a měnil sem jen tu co praskla
 a měnil sem jen tu co praskla 
 kluci dělám rekonstrukce,takže stavebničina a spravování auta nechám asi mechanikovi,ale neříkám že to nezkusím
 kluci dělám rekonstrukce,takže stavebničina a spravování auta nechám asi mechanikovi,ale neříkám že to nezkusím 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |