Opel Omega
Moderátor: Moderátoři
Opel Omega
Prodám levně Opel Omega combi 2.0 16v. r. v2000, zelená metralíza, Plná výbava. mlhovky, počítač, multifunkční volant, xenony, dvouzonová digitální klimatizace(nově naplněná), přední a boční airbag, elektrické sedačky, elektrická okna a zrcátka, sateltní telefon v autě(originál)posilovač řízení, originál rádio, vyhřejvané spětné zrcátka, ECO režim, ABS, tónovaná skla, tažné zařízení, dálkový centrál, interier velmi zachovalí. sada letních a zimních kol s obutím(60%vzorku)k tomu. technická do 6.2013 Je to velice spolehlivé a pohodlné auto. motor KO, přidřenej. motor najel 170000 možnost prodeje i s jiným(náhradním) motorem, stačí jen vyměnit. 
Cena: 20000,-

Cena: 20000,-
- Reklama
Re: Opel Omega
Ahoj všichni, nechci zakládat nové téma, tak to oživím tu.. zajímá mne pocitový rozdíl mezi Omega 2.5 a MV6 3.0..sháněl jsem  MV6, ale narazil jsem na pěknou 2.5, tak aby mě to časem nemrzelo, máte někdo zkušenost ? Auto je v manuálu, Díky  

MV6 je MV6, při provozu je 40k a 43Nm sice trošku znát, ale pokud je ta dvaapůlka opravdu pěkná a ještě k tomu v manuálu, tož bych se na tvém místě příliš nerozmýšlel, benzínový šestihrnek Omče vyloženě sluší. Aby tě to časem nemrzelo...   Zachovalých benzínových šestihrnků s manuálem je málo, bude jich míň a míň a myslím, že po nějaké době ježdění už ti vůbec nebude vadit, že je to "jen dvaapůlka"...
 Zachovalých benzínových šestihrnků s manuálem je málo, bude jich míň a míň a myslím, že po nějaké době ježdění už ti vůbec nebude vadit, že je to "jen dvaapůlka"...  

Zachovalých benzínových šestihrnků s manuálem je málo, bude jich míň a míň a myslím, že po nějaké době ježdění už ti vůbec nebude vadit, že je to "jen dvaapůlka"...
W124 E320 R6 Coupé 1994

MV6 mám,hýčkám ji a asi s ní půjdu do hrobu  .Ale 2,5 je taky super.V6 si vrněj jak kočky.
 .Ale 2,5 je taky super.V6 si vrněj jak kočky.

.Ale 2,5 je taky super.V6 si vrněj jak kočky.
 .Ale 2,5 je taky super.V6 si vrněj jak kočky.Re: Opel Omega
A tos mi udělal opravdu radost, denny...   Sám na benzínových šestihrnkách s manuálem v Omče ujíždím už patnáct let - nejdřív 2.6i dual ram v áčkové a teď 2.6 V6 v béčkovém faceliftu (3.2 V6, bohužel, jen s automatem)...
  Sám na benzínových šestihrnkách s manuálem v Omče ujíždím už patnáct let - nejdřív 2.6i dual ram v áčkové a teď 2.6 V6 v béčkovém faceliftu (3.2 V6, bohužel, jen s automatem)...

Sám na benzínových šestihrnkách s manuálem v Omče ujíždím už patnáct let - nejdřív 2.6i dual ram v áčkové a teď 2.6 V6 v béčkovém faceliftu (3.2 V6, bohužel, jen s automatem)...
  Sám na benzínových šestihrnkách s manuálem v Omče ujíždím už patnáct let - nejdřív 2.6i dual ram v áčkové a teď 2.6 V6 v béčkovém faceliftu (3.2 V6, bohužel, jen s automatem)...W124 E320 R6 Coupé 1994

ahoj kluci mam dotaz je na 2,5tds a 2,5dti stejne cerpadlo ? moc diky za odpovedi

Motor 2.5DTI 110kW je CommonRail, čerpadlo tedy stejné nevidím...  

W124 E320 R6 Coupé 1994

Není.2,5Tds má rotačku a 2,5dti vysokotlak pro rail.ondra279 píše:ahoj kluci mam dotaz je na 2,5tds a 2,5dti stejne cerpadlo ? moc diky za odpovedi
Jsou zcela odlišné sytemy.
Najkrajšie Omegy boli asi r.v. 1999 a s motorizáciou MV6! Takúto Omegu by som hneď kúpil zaFO, za rozumnú finančnú odmenu https://www.afrodity.sk/zafo. Má niekto?

Prodám ložiska na Opel Omega A, Sedan, r. v. 1988
https://auto.bazos.cz/inzerat/97864588/ ... oziska.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/97864588/ ... oziska.php