vectra B 2L 16V 97RV LPG potrebuji radu
Moderátor: Moderátoři
vectra B 2L 16V 97RV LPG potrebuji radu
zdravim vas potrebuji poradit
motor po skvelem nastartovani za studena jede super po ujeti cca 1 kilometru to zacne tarokovat byl jsem na diagnistice tak mi rekl zapalovaci modul ten sem vymenil a ono je to porad stejne nekdy to tarokuje vic nekdy min je to nepravidelne pridam plyn tarokuje tak ho hned uberu a pridam jemne tak to jede nemohu pridat hned naraz treba pul plynu misim pomalu diky moc za rady
dalsi problem poujeti cca 6tiset metru to cukne(prestanejit motor)pak to hned naskoci a rozne se kontrolka motoru. V tomto rezimu to spatne startuje musim to drzet cca5 vterin kontrolka zhasne potom to z problemy chytne a kontrolka se opet rozne az se motor zahreje na provozni teplotu tak potom mohu motor vypnout a vklidu nastrtovat a kontrolka se uz nerozne pujdu znovu na diagnostiku ale nevi nekdo kde je problem
diky moc za rady
motor po skvelem nastartovani za studena jede super po ujeti cca 1 kilometru to zacne tarokovat byl jsem na diagnistice tak mi rekl zapalovaci modul ten sem vymenil a ono je to porad stejne nekdy to tarokuje vic nekdy min je to nepravidelne pridam plyn tarokuje tak ho hned uberu a pridam jemne tak to jede nemohu pridat hned naraz treba pul plynu misim pomalu diky moc za rady
dalsi problem poujeti cca 6tiset metru to cukne(prestanejit motor)pak to hned naskoci a rozne se kontrolka motoru. V tomto rezimu to spatne startuje musim to drzet cca5 vterin kontrolka zhasne potom to z problemy chytne a kontrolka se opet rozne az se motor zahreje na provozni teplotu tak potom mohu motor vypnout a vklidu nastrtovat a kontrolka se uz nerozne pujdu znovu na diagnostiku ale nevi nekdo kde je problem
diky moc za rady
uceny z nebe nespadl
- Reklama
Re: vectra B 2L 16V 97RV LPG potrebuji radu
mě něco podobnýho na mojí 1.6ce dělalo nakoplý čidlo kliky 

VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
sundáš přední kolo u spolujezdce a z levý strany u řemenice klikového hřídele ho uvidíš takový černý válec
počti i tady http://www.vectra.cz/forum/viewthread.p ... post_84308

P.S. píše:sundáš přední kolo u spolujezdce a z levý strany u řemenice klikového hřídele ho uvidíš takový černý válec![]()
zjistim nejak jestli je spatne nerad bych kupoval nove a nic vby se nezmenilo
uceny z nebe nespadl
měla by to říct diagnostika ale ta si ho občas plete s čidlem vačky jinak jak se dá měřit nevim leda ho vzít někde kde by se případně dalo vrátit 

ok pujdu po cidlech a co to tarokovani vi nekdo co mam skusit este jsem neskousel kabely a svicky a egr ventil by to taky mohl delat????
uceny z nebe nespadl
zdravim tak tarokovani je vyreseno kabel na svicku 2 valec tet este ty cidla diky za rady
uceny z nebe nespadl
tak jsem hledal snimac otacek kliky a nic sundal jsem prave predni kolo vydim remenici klikove hridele a kolem dokola zadne cidlo neni slo by upresnit kde ho mam hledat dekuji
uceny z nebe nespadl
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
snímač kliky motor X20XEV je blbě vidět ze spodu a je jakoby za svodama v bloku a jestě blběji se vymněnuje obzlašt jestli maš klimu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí