Vectra B kontrolka motoru
Moderátor: Moderátoři
Vectra B kontrolka motoru
Potřeboval bych poradit umyl sem motor wapkou a ihned po nastartovaní se mi rozsvítila kontrolka motoru.Zajímá mě jestli se dá u vectry B vyblikat závada jako se to dělá u vectry A .Díky všem za odpovědi,kdyby vás napadlo v čem by mohl být problem pište:) jinak se jedná o 1,8 16V r.v 96

- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vectra B kontrolka motoru
no problem bude asi v tom ze jak si to myl vapkou tak se dostala voda tam kam nema a asi neco poskodila  .
.

.
.ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

nemyl sem to nijak brutalně jen postříkal mylitem a oplachnul dělal sem to na každem autě ktere sem měl a nikdy žadny problem.Někde pravděpodobně natekla voda tak mě napadlo jestli se někomu nestalo něco podobného nebo jestli to mohlo poškodit nějake čidlo?Dá se teda vyblikat u vectry B chyba ????

Niečo podobné sa mi stalo na astre F. Vypol a znova som zapol zapalovanie a bolo po závade. Uschne to a snáď bude opravené  

zkus odpojit baterku a opětovně zapojit a ještě zkontroluj všechny štekry jestli jsou pořádně zastrčený.

myslim ze poskozene to nebude, jen se propojil nebo rozpojil na nejakou dobu kontakt ktery nemel a vyhodilo to zavadu do pameti zavad. Vymazani pameti zavad by to melo vyresit...

No myslim ze jine auta bych na myti vapkou nesrovnaval jelikoz opel ma RJ primo na motoru a mohlo se neco poskodit. Vyblikat zavady se daji jako na vectre A. 

- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
tjhansdob píše:No myslim ze jine auta bych na myti vapkou nesrovnaval jelikoz opel ma RJ primo na motoru a mohlo se neco poskodit. Vyblikat zavady se daji jako na vectre A.
 ale RJ je zalita a myslim ze pres konektory se voda taky nedostane pac tam je ta guma v konektoru
 ale RJ je zalita a myslim ze pres konektory se voda taky nedostane pac tam je ta guma v konektoru  by musela byt praskla nebo neco pac se pres tu gumu nedostane ani vlhkost nic..
 by musela byt praskla nebo neco pac se pres tu gumu nedostane ani vlhkost nic..ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO