Zdravím,neví někdo kde by se dalo sehnat ,nebo kde poslat žádost o nový klíč i s ovládačem.V servisu mi bylo řečeno,že klíč je potřeba nový a chtějí po mně 4000.Přímo z německa to jde prý sehnat za 2500 i s novým ovládáním.Tak jak postupovat.Jestli někdo ví,tak díky za info .
Dan
Klíč nespolupracuje s imobilizérem
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Klíč nespolupracuje s imobilizérem
A) Co je to za auto?
B) Jak si přišel na to, že klíč nespolupracuje?
C) Nemáš od auto 2. klíč?
B) Jak si přišel na to, že klíč nespolupracuje?
C) Nemáš od auto 2. klíč?
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
opel vivaro 2006 a měl jsem to v opel servisu a bylo mi řečeno,že je tam špatný vysílač a ten se nedá vyměnit,jen celý klíč .Je to vysílač,který komunikuje s imobilizérem.
a druhý klíč mám,ale chci mít funkční oba,at´ se zase nestane to co s prvním klíčem.
A s druhým klíčem to funguje normálně jo? Jinak chápu, že chceš mít dva klíče.... taky to mám raději tak.
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jaky je tam čip v klíči.. ? mam samostatné nove čisté čipy. z nějakejch opelu.. ale nevim jak to ma tento Francouz.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
je to ovládač z roku 2006 a tam to vyměnit nejde,díval se mi na to profík co se v tom hodně vyzná