Okno řidiče nedrží v horní pozici
Moderátor: Moderátoři
Okno řidiče nedrží v horní pozici
Dobrý den všem. Prošel jsem fórum zda někdo neřešil podobný problém jako Já. O víkendu jsem dobil v autě (připojenou) baterii. Od té doby mě nefunguje plné dovření okna u řidiče (ostatní okna OK). Okno v automatickém režimu vyjede až nahoru a pak se samovolně otevře o 1/3 shora. Prošel jsem manuál k autu, pročetl návody, shlédl videa na YouTube. Vždy se hovoří o resetu/kalibraci dolní a horní polohy. Žádný z návodů však nefunguje. Odpojovat baterii a nebo jet na diagnostiku zatím neřeším. Neporadí někdo co s tím? Děkuji za podnětný názor.
- Reklama
Re: Okno řidiče nedrží v horní pozici
Ahoj, vykani netreba. Odpojeni baterie vyresi minimalne polovinu podobnych problemu. A jinak tedy zkusil znovu inicializaci okna podle manuálu.
Zavřít dveře, zapnout zapalování, okno úplně vytáhnout nahoru a po dovření držet tlačítko ještě asi 2 sekundy. Potom okno úplně stáhnout dolů a po dojetí držet tlačítko další 2 sekundy.
To, že okno vyjede nahoru a pak samo sjede, vypadá na zásah ochrany proti přiskřípnutí. Pokud reset nepomůže, zkontroloval bych ještě těsnění a vedení skla, jestli tam není větší odpor.
Zavřít dveře, zapnout zapalování, okno úplně vytáhnout nahoru a po dovření držet tlačítko ještě asi 2 sekundy. Potom okno úplně stáhnout dolů a po dojetí držet tlačítko další 2 sekundy.
To, že okno vyjede nahoru a pak samo sjede, vypadá na zásah ochrany proti přiskřípnutí. Pokud reset nepomůže, zkontroloval bych ještě těsnění a vedení skla, jestli tam není větší odpor.