Jak dlouho jste čekali na nové auto?
Moderátor: Moderátoři
Jak dlouho jste čekali na nové auto?
Jsem teď v očekávání nového auta, skoro v 50 letech první nové a zajímá mne, jak dlouho jste čekali na svoje auto? Samozřejmě mi bylo jasné že to nebude v termínu a už to prodlužují o měsíc, což v době letních prázdnin je fakt super 

- Reklama
- Herr Blitz
Re: Jak dlouho jste čekali na nové auto?
Jak píšu u sebe ve vlákně, včera jsem podepsal objednávku na nové auto. Deklarované dodání 3-6 týdnů, ale auto je vyrobené a je v centrálním evropském skladu (tedy pokud mi ho někdo mezi podpisem a stažením ze skladu nečmajznul - snad ne). Tak se nechám překvapit, jak to vyjde. Průměr je prý zhruba 4,5 týdne.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Ja som svoje prvé nové auto kupoval, keď som mal 58 rokov, v r.2018 a čakal som 3 mesiace bez predlžovania.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já celkem 2x kupoval auto zcela nové a ono záleží co si všechno člověk vymyslí do objednávky a zda právě tato motorizace je plánována do výroby, zda ALU kola jsou skladem apod.
Rok 2006 - Astra Classic II 1.4 16v Twinport = čekal jsem 3 měsíce.
Rok 2015 - Astra J 1.4 Turbo - zde to byl trochu oříšek, trvalo to 4 měsíce.
Pokud to není tajné, k čemu ses nakonec přiklonil - značka / model.
Jinak znám případy co čekali i na nové auto 9 měsíců
.
Rok 2006 - Astra Classic II 1.4 16v Twinport = čekal jsem 3 měsíce.
Rok 2015 - Astra J 1.4 Turbo - zde to byl trochu oříšek, trvalo to 4 měsíce.
Pokud to není tajné, k čemu ses nakonec přiklonil - značka / model.
Jinak znám případy co čekali i na nové auto 9 měsíců

Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2003 a 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2003 a 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Povim az bude, kdyz nebude v terminu tak to rusim a pak nema cenu psat co to bude kdyz bych si asi nakonec vybral jiny.
Asi jsem si nemel vymyslet barvu "navic" a vzit co bylo na sklade
Asi jsem si nemel vymyslet barvu "navic" a vzit co bylo na sklade

- Herr Blitz
Tos rozhodně měl!
Já se po objednávkách do výroby v případě posledních dvou HYUNDAIů už orientuju výhradně na auta již vyrobená. Pravda, to poslední nestojí ani u dealera ani ve skladu v ČR, ale i evropský sklad je fajn. Jinak stažení do ČR (myšleno administrativní) klaplo a už by mělo běžet logistické kolečko převozu do ČR
. Moc bych oceníl, kdyby se to stihlo do konce srpna...
Já se po objednávkách do výroby v případě posledních dvou HYUNDAIů už orientuju výhradně na auta již vyrobená. Pravda, to poslední nestojí ani u dealera ani ve skladu v ČR, ale i evropský sklad je fajn. Jinak stažení do ČR (myšleno administrativní) klaplo a už by mělo běžet logistické kolečko převozu do ČR

26. (FORD 1.) Explorer
Tak priste uz budu chytrejsi, i kdyz zena rika, ze toto nam taky musim vydrzet aspon 15 let jako Astra
Ale kdyz chces mimo te barvy i nejake doplnky navic, tak ono to pak je slozitejsi vybirat. Navic nikdy jsem nemel rad, kdyz bych mel auto, co ma ve meste dalsich 10 lidi - stejna barva, stejny kola, atd.. No pockame, holt si udelam sam dovolenou az auto bude, pocitam fakt v zari, to uz i zena i deti budou v procesu, ja makam ted, abych se pad odmenil volnem

Ale kdyz chces mimo te barvy i nejake doplnky navic, tak ono to pak je slozitejsi vybirat. Navic nikdy jsem nemel rad, kdyz bych mel auto, co ma ve meste dalsich 10 lidi - stejna barva, stejny kola, atd.. No pockame, holt si udelam sam dovolenou az auto bude, pocitam fakt v zari, to uz i zena i deti budou v procesu, ja makam ted, abych se pad odmenil volnem

- Herr Blitz
Prošel jsem katalog příslušenství pro Elsu (ano, jméno už budoucí auto od holek dostalo) a nic mě nezaujalo.
Ale, i když to nebude auto co stojí na každém rohu, stejně už mám práci pro fóliáře
.
Ale, i když to nebude auto co stojí na každém rohu, stejně už mám práci pro fóliáře

26. (FORD 1.) Explorer
Myslis celopolep?
- Herr Blitz
Nikoliv - vidím to na černou střechu, na náraznících jsou stříbřité prvky (fuj) - to vidím na matnou černou a možná lehká odlišovačka na přídi
.

26. (FORD 1.) Explorer