Astra - R@SAG - Astra L Sports Tourer - 1.2 Turbo 107kW/145k HYBRID - GS Line
Moderátoři: Astra - R@SAG, klm121, mattonecz, Moderátoři
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra - R@SAG - Astra L Sports Tourer - 1.2 Turbo 107kW/145k HYBRID - GS Line
S příchodem krásného slunečního počasí se vše pěkně obrátilo a spotřeba klesla v průměru na 5,5 lit z 6.0 v mrazech. Díky cenám pohonných hmot nikde nespěchám, Ostrava je teď zaplněna a to díky rekonstrukci hlavní tepny a tak vše je ucpáno ve všech směrech. Přesto jízda s automatem a baterii je pecka. Jezdím denně a běžně se spotřeba pohybuje mezi 3,5 – 5,2 lit. za poslední stovky km. Mám pořád zimní pneu a i přesto je to pecka. Domov – garáž a zpět už zvládám od 3,3 – 3,7 lit. a celkem to je 26 km. Na tachometru to pěkně přibývá a oslavili jsme 5 měsíců za volantem Astry. Našli jsme dokonalé nastavení vypnutí určitých asistentů. Konečně jsem získal zapojení pojistkové skříně a tak jak bude tepleji se konečně pustím do zapojení zadní kamery. Už se nemohu dočkat, až Astra dostane 18ky alu kola. Zase bude Astra o kus lépe vypadat.
Při rekonstrukci garáže a elektřiny se zjistilo, že v jednom místě začlo zatíkat přes střechu a tak po zasedání rodinné rady se rozhodlo udělat novou krytinu střechy. Základ tedy máme novou střechu a elektřinu máme. Teď pracujeme na rekonstrukci vrat, jen se mas kazit počasí, tak budeme muset to vše pozastavit. Až se oteplí, tak se pustíme do rekonstrukce podlahy, pak vymalovat a sestavit nábytek, no v letošním roce je rok rekonstrukce. Jsem rád, že máme za sebou připojení elektřiny a montáž elektroměru + revize za sebou a svítíme
.
Při rekonstrukci garáže a elektřiny se zjistilo, že v jednom místě začlo zatíkat přes střechu a tak po zasedání rodinné rady se rozhodlo udělat novou krytinu střechy. Základ tedy máme novou střechu a elektřinu máme. Teď pracujeme na rekonstrukci vrat, jen se mas kazit počasí, tak budeme muset to vše pozastavit. Až se oteplí, tak se pustíme do rekonstrukce podlahy, pak vymalovat a sestavit nábytek, no v letošním roce je rok rekonstrukce. Jsem rád, že máme za sebou připojení elektřiny a montáž elektroměru + revize za sebou a svítíme
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Re: Astra - R@SAG - Astra L Sports Tourer - 1.2 Turbo 107kW/145k HYBRID - GS Line
Co jsi daval na strechu? Taky me to ceka vyhledove.
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No nakonec asfaltové pásy o té největší tloušce 5,2 mm, která má v sobě přížku, tak není potřeba žádná speciílní údržba a má velkou odolnost. Pokládka trvala 6 hod práce i s opravou krytiny. Pak jsem dával nové uchycení okapu a 3,5m nový okap. Materiál na střechu stál v 6 rolích 7500 Kč 30 m materiálu + bomba s plynem.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Jasne strecha je zaklad jak u domu tak u garaze.