Takže Kuga bude sloužit tomu čemu má a k čemu byla pořízena a až přijde čas na výměnu (4 roky nebo 85.000 km - co nastane dřív), tak si pořídím zase osobák. Nebo něco jako je Formentor
Fiona & Ruby
Moderátor: Moderátoři
- Herr Blitz
Re: Fiona & Ruby
Tak když pomineme ty nudné jízdní vlastnosti a některé odlišnosti ovládaná a fungování komfortních funkcí, tak Kuga dělá přesně to, co se čekalo. Jenže faktor zábavy se ukázal jako mnohem důležitější, než jsem si myslel - znáš to, co máš zjistíš, až když o to přijdeš...
Takže Kuga bude sloužit tomu čemu má a k čemu byla pořízena a až přijde čas na výměnu (4 roky nebo 85.000 km - co nastane dřív), tak si pořídím zase osobák. Nebo něco jako je Formentor
.
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
- Reklama
- Herr Blitz
Tohle se mi líbí - https://www.garaz.cz/clanek/novinky-ope ... a-21015921 - to mi bude při příští obměně slušet 
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Jako to bude pekny do doby nez to budou mit vsechna auta, vcera jsem sel pres mesto u nas a vidim, kolik novych uz to ma, pak to uz je okoukane.
- Herr Blitz
Já jsem to myslel obecně, že mi bude Astra po faceliftu slušet, jako příští auto
...
Ty sis u mě ještě nezvykl, že jakmile převezmu nové auto, tak už zahajuji výběr nástupce?

Ty sis u mě ještě nezvykl, že jakmile převezmu nové auto, tak už zahajuji výběr nástupce?
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Hele a u doktora jsi s tim byl? Se divim ze mas jen jednu manzelku, ze se neomrzela 
Někdo to tak halt prostě má a rozumím tomu.
Sám ale střídat auta neumím - vždy ojeté, první v r. 1978 a nejčko mám šesté... 
W124 E320 R6 Coupé 1994
Hele Stepane a mas to i s jinyma vecma doma mimo aut? Jestli to neni uz fakt na psychologa 
- Herr Blitz
Nemám, já takhle měním jen auta
.
Kdysi jsem se dopracoval k tomu, že za dobu domácího fungování na jednom notebooku jsme doma protočili asi 7 nebo 8 aut. Poslední mobil jsem měl víc jak 5 let.
I manželku mám stále tu první, od svatby už 18 let, spolu jsme 25 let...
Kdysi jsem se dopracoval k tomu, že za dobu domácího fungování na jednom notebooku jsme doma protočili asi 7 nebo 8 aut. Poslední mobil jsem měl víc jak 5 let.
I manželku mám stále tu první, od svatby už 18 let, spolu jsme 25 let...
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Tak ja uz vidim, kde je problem, asi te sefik, pokud nejakeho mas, moc dobre plati 
- Herr Blitz
Mám šéfa. Hele, nemám ten dojem
.
Určitě by to mohlo být lepší
...
Určitě by to mohlo být lepší
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer