Astra H Caravan - Fénix z popela
Moderátor: Moderátoři
Re: Astra H Caravan - Fénix z popela
Máš naprostou pravdu Miloši, absolutně s tebou souhlasím. Pokud by se jednalo o normální běžné daily auto v rozpočtu rodiny, z krátkodobého hlediska by tyto a další podobné investice nedávaly absolutně žádný smysl. Jak ale již z podstaty tohoto samotného vlákna vyplývá, toto není normální běžné daily auto. Svojí povahou se můj plán daleko více blíží veteránistickému projektu a tam je přístup samozřejmě zcela jiný. Jak jsem zde již několikrát zmínil, mojí snahou je udělat z mojí Astrule nejlepší možnou verzi tohoto auta. Takže jestli si někdo už nyní ťuká na čelo u řadící páky, počkejte si na to, co je v plánu do budoucna... 

Astra H Caravan "Fenix", 1.7 CDTI, 2005 (Ravenol SSL, 0W40 / EuroOil Optimal Diesel + aditiva Liqui Moly)
Ex Astra J GTC, 1.6 Turbo, 2014
Ex Škoda Fabia Combi, 1.9 TDI, 2001
Ex Škoda 130l, 1986
Ex Škoda 130l, 1986
- Reklama
Ale jo ja te chapu, jen ja uz bych do toho nesel, pro me je ted dulezita spolehlivost auta a to snad u Corolly bude. Jediny co mam new jsou folie a budu menit klakson, jinak asi nic neplanuju. Ono to chce uz v zakladu koupit co nejlepsi vybavu a pak uz tam nic moc davat nemusis. OPC volant by ti slusel pokud ho nemas, skoda, mohl jsem ho taky vymontovat nez slo auto na hrbitov 

S tou spolehlivostí ti rozumim. Já tu Astruli znám skrz na skrz, jezdím s ní z 90 % město, ale na dovolenou do Chorvatska bych se s ní asi nevydal...
Nejdál tak do Německa (kde jsem byl v létě) nebo do Vídně. S tou výbavou, jak píšeš, zase 100% souhlas - už jsem tisíckrát přemýšlel, jestli by nebylo lepší koupit Caravana, kterej už všechnu tuhle výbavu bude mít... ale... finančně byt to smysl nemělo, taky bych na něm od začátku musel řešit všechno a hlavně... už by to nebyla ta moje Astrule, se kterou jsem toho už tolik zažil... 

O tom jak skončil tvůj OPC volant mi snad vůbec neříkej...
U volantu je super, že ti ho za 3 až 4.000 Kč zrenovujou do absolutní voňavky a navíc přesně podle tvých představ (typ potahu, bicepsy, prošívání, atd.). Takže na to se opravdu těším...
O tom jak skončil tvůj OPC volant mi snad vůbec neříkej...
Astra H Caravan "Fenix", 1.7 CDTI, 2005 (Ravenol SSL, 0W40 / EuroOil Optimal Diesel + aditiva Liqui Moly)
Ex Škoda 130l, 1986
Ex Škoda 130l, 1986
Jako myslel jsem ze ho vymontuju ale davat auto na eko likvidaci bez volantu diky cemu by s nim ani nevyjeli na tu odtahovku to by asi neslo