My jsme v půlce července fakt dospěli k závěru, že to nebudeme řešit, jenže jsem posléze zjistil, jak se nám dcera vzadu kroutí a není schopná se tam složit. A to jsem odmítnul akceptovat. Takže tentokrát to není z plezíru, tentokrát nás k tomu donutily okolnosti...
Fiona & Ruby
Moderátor: Moderátoři
- Herr Blitz
Re: Fiona & Ruby
Náhodou, po dlouhé době výměn po dvou letech, to teď je po třech letech!
My jsme v půlce července fakt dospěli k závěru, že to nebudeme řešit, jenže jsem posléze zjistil, jak se nám dcera vzadu kroutí a není schopná se tam složit. A to jsem odmítnul akceptovat. Takže tentokrát to není z plezíru, tentokrát nás k tomu donutily okolnosti...
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
- Reklama
Muj synek taky docela roste a to je mu 15, manzelka uz vetsi nebude, dcera asi taky ne, takze kdo se jeste natahne do vysky bude sedet vepredu hold no 
Ale mozna ses rozmazlenej, my se i do ty 206-ky vejdem a i do Prahy jsme takto dojeli 2h mimo dalnici, znamku odmitam kupovat na par mesicu.
V ty astre nejdou posouvat sedacky?
Ale mozna ses rozmazlenej, my se i do ty 206-ky vejdem a i do Prahy jsme takto dojeli 2h mimo dalnici, znamku odmitam kupovat na par mesicu.
V ty astre nejdou posouvat sedacky?
- Herr Blitz
Nové auto bude čistý bzučák místo Mokky. To autíčko je malý. A i když si žena, díky vybrání palubky vpravo, posune sedadlo na možné maximum dopředu, tak už se mladá dozadu za ní pohodlně neposkládá (taky je jí 15 a pořád roste
).
Takže proto bzučák s velkým vnitřním prostorem
.
Astra je boží a zatím zůstává. Ale po dvou letech 70.000 km je nálož a asi budu muset spáchat prodej před překročením 100.000 km
...
Takže proto bzučák s velkým vnitřním prostorem
Astra je boží a zatím zůstává. Ale po dvou letech 70.000 km je nálož a asi budu muset spáchat prodej před překročením 100.000 km
26. (FORD 1.) Explorer
Prosimte kolik to tvy dite ma? Muj synek 180cm, ja mam 185/6 podle toho jak vstanu
a pohoda, zena ma 180cm, posune sedacku dopredu, vesli jsme se do Hacka, vejdeme se do Pezota, v jinych autech podobne tridy jsme taky sedeli a dobry, neco je nekde spatne, at si dcerka sedce za ridice a natahne nohy ke spolujezdcovi, nebo at sedi v tureckym sedu a je vyreseno.
Blby, ze dnesni auta sice jsou treba delsi nez ty starsi modely, ale vevnitr je min mista.
Blby, ze dnesni auta sice jsou treba delsi nez ty starsi modely, ale vevnitr je min mista.
- Herr Blitz
Ve svém věku nemá zase v absolutních číslech moc. Má ovšem netypicky dlouhý nohy! Má delší stehenní kosti než já, a o dost
...
A teď zásadní otázka - seděl jsi už v elektrické Mocce?
A teď zásadní otázka - seděl jsi už v elektrické Mocce?
26. (FORD 1.) Explorer
No to nesedel, ale nedavno jsem koukal na novou Fronteru, to je taky stejny prcek ne, nebo ta Mokka je jeste mensi?
- Herr Blitz
Frontera má mnohem víc místa na nohy vzadu. Je možná krapet užší, ale v podélném směru poráží Mokku na celé čáře!
26. (FORD 1.) Explorer
- Herr Blitz
Tak, Elsa je u prodejce na dvoře a probíhá předprodejní servis, takže pověrčivost může už jít stranou.
Ještě špinavá a v igelitu, ale už se na pátek moc těšíme: Jsem si vědom, že značka FORD je vlastně zkratkou Fix Or Repair Daily
. Ale tenhle Ford je vlastně Volkswagen
.
Ještě špinavá a v igelitu, ale už se na pátek moc těšíme: Jsem si vědom, že značka FORD je vlastně zkratkou Fix Or Repair Daily
26. (FORD 1.) Explorer
- Herr Blitz
Portál občana mi už prozradil, že dnes Elsa dostala značky
.
Fiona je vyklizená, zimní obutí naložené, papíry připravené. Takže zítra v 11:00 proběhne výměna
.
Fiona je vyklizená, zimní obutí naložené, papíry připravené. Takže zítra v 11:00 proběhne výměna
26. (FORD 1.) Explorer
Tak to gratuluju. V cene nebyly alu kola?