Chyba C15C7 - Brake Bleed Process Not Completed.
Moderátor: Moderátoři
Chyba C15C7 - Brake Bleed Process Not Completed.
Ahoj včera jsem chtěl přes takovou obyč diag. přepnout brzdy do servisního módu. Když jsem dal povel bylo ticho, nebylo slyšet motorky... tak jsem si řekl, že je to diag na houby a dál to nezkoušel. CNiméně po nastartování svítí kontrolky ESP, ABS, MIL.. Po načtení tou samou diag vidím chybu: Chyba C15C7 - Brake Bleed Process Not Completed. Odvzdušnění jsem sice nezkoušel, ale asi to nějka souvisí s tím neprovedeným zapnutím servisního módu. Chybu se mi bohužel nepodařilo vymazat. Jiné chyby (např. nasimulované odpojení snímače hladiny brzdovky) vymazat jdou. Zkoušel jsem servisní mód aktivovat ručně - jde to, deaktivovat - opět OK. Zkoušel jsem i test hydrauliky, taky OK, Ale chyby se nemůžu zbavit. Zkoušle jsem taky pusti to odvzdušnění - ruční proběhlo OK, automatické spustit nešlo. Mám ještě nejakou obyč ELM a starou Deplhi, kde tyto modely ještě nejsou takže tam taky nepochodím. Máte prosím nějaký nápad co bych mohl ještě zkusit? Jsem z ČB, máte nějaký tip na servis, kde by mi uměli rychle pomoct. Díky moc.
- Reklama