Zvýšení podvozku

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
posmiros

Zvýšení podvozku

Příspěvek od posmiros »

Zdravím,
koupili jsme Astru ST diesel 100 kW rok 2018 a když jsme jí přivezli domu, tak jsme zjistili, že máme problém s výjezdem k domu, protože máme celkem prudký vjezd a cesta se láme proti němu, takže nám trochu škrtá přední nárazník :roll:

Řešil někdo zvýšení podvozku? Stačilo by aspoň trochu i 1,5-2 cm by asi hodně pomohly :twisted:

Na netu jsem na Kčko nic moc nenašel, spíš jen na starší generace...

Díky za rady :)
Reklama

XMira

Re: Zvýšení podvozku

Příspěvek od XMira »

Přeju hodně štěstí. Já neměl nižší auto, než byla Astra. Ještě, že má celkem odolnej kryt pod motorem.
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
posmiros

Příspěvek od posmiros »

Světlá výška mě tak nelimituje, spíš ten přední převis :)
Musím ještě vyzkoumat jestli škrtám tím černým plastem na spodku nárazníku, pak by možná bylo řešení ho odšroubovat, zda to půjde.
Pokud škrtám špičkou nárazníku, tak to bude horší :geek:
thegrid

Příspěvek od thegrid »

Řeším to samé :( jiná auta nemají problém. Nějaký pokrok?
kejlycz

Příspěvek od kejlycz »

Na nemeckem foru se resi spis snizeni, pro se prodava plno sad.
Ted jsem rychle koukal na net a pro zvyseni existuje asi jen jedno reseni (nasel jsem neco i na eBay, ale to je nejspis taky reseni od te same firmy). Firma Spaccer, ti delaji zvyseni asi spis pro offroady, ale nabizi zvyseni i pro osobaky, to vypada rozumne a snese i zapis do technicaku. A proto je taky i celkem drahe, cena za 1 napravu, sady se na sebe skladaji a tak zvysuji svetlou vysku :
12mm - 229€
24mm - 458€
36mm - 687€
48mm - 916€

Ke kazde urovni zvyseni se da objednat za 82€ i sada gumovych podlozek, ktera zvysi napravu o dalsi 3mm (takze s podlozkami by to bylo zvyseni o 15mm-60mm, ale pocita se i s realnym stavem tlumicu, takze to bude spis o neco mene, na webu maji video, jak to zmerit a objednat tak, aby to pak auto bylo jeste technicky zpusobile). Ceny informativni, pro presnou cenu chteli adresu a email a to jim davat nebudu:-)
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kup si new tlumice, ja je daval na kazdy auto co jsem mel, obvykle i vcetne pruzin a nejen komfort se zlepsil, ale i vyska o nejaky ten cm. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Astra K – Podvozek a řízení“