Zdravím,
koupili jsme Astru ST diesel 100 kW rok 2018 a když jsme jí přivezli domu, tak jsme zjistili, že máme problém s výjezdem k domu, protože máme celkem prudký vjezd a cesta se láme proti němu, takže nám trochu škrtá přední nárazník
Řešil někdo zvýšení podvozku? Stačilo by aspoň trochu i 1,5-2 cm by asi hodně pomohly
Na netu jsem na Kčko nic moc nenašel, spíš jen na starší generace...
Světlá výška mě tak nelimituje, spíš ten přední převis
Musím ještě vyzkoumat jestli škrtám tím černým plastem na spodku nárazníku, pak by možná bylo řešení ho odšroubovat, zda to půjde.
Pokud škrtám špičkou nárazníku, tak to bude horší
Na nemeckem foru se resi spis snizeni, pro se prodava plno sad.
Ted jsem rychle koukal na net a pro zvyseni existuje asi jen jedno reseni (nasel jsem neco i na eBay, ale to je nejspis taky reseni od te same firmy). Firma Spaccer, ti delaji zvyseni asi spis pro offroady, ale nabizi zvyseni i pro osobaky, to vypada rozumne a snese i zapis do technicaku. A proto je taky i celkem drahe, cena za 1 napravu, sady se na sebe skladaji a tak zvysuji svetlou vysku :
12mm - 229€
24mm - 458€
36mm - 687€
48mm - 916€
Ke kazde urovni zvyseni se da objednat za 82€ i sada gumovych podlozek, ktera zvysi napravu o dalsi 3mm (takze s podlozkami by to bylo zvyseni o 15mm-60mm, ale pocita se i s realnym stavem tlumicu, takze to bude spis o neco mene, na webu maji video, jak to zmerit a objednat tak, aby to pak auto bylo jeste technicky zpusobile). Ceny informativni, pro presnou cenu chteli adresu a email a to jim davat nebudu:-)