Spokojenost s Astrou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: Spokojenost s Astrou
Zdarec přesně jak říkáš. Přijedu do práce v mírném kopci zatáhnu ruční brzdu.... cca po 11hod přijdu k autu, rozjedu se a klepne to jak se odlepí brzdy. Nechápu to. Od té doby už ruční brzdu nezatahuju na tak dlouhou dobu 

- Reklama
Tak s Astrou najeto 50 tis km
a shodou okolností při té jízdě po dálnici nový topspeed
238 kmh. ve 4 lidech a s klimou. a dala by víc ale musel sem brzdit. při chipu na 150ps. takže při tom plnym asi hrubě přes 250
někdy otestuju..

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
tvl, s tebou bych chtěl jet
když závodím, tak zásadně sám a ne s plným autem

když závodím, tak zásadně sám a ne s plným autem

Já dal bez čipu v plným obsazení na DE dálnici tacho 222 km/h, pak už to moc nechtělo # ale bylo to už dost rozklepaný, pocitově už to nebylo příjemný, v Astre se to dá tak do těch 190 na pohodičku.mattonecz píše:Tak s Astrou najeto 50 tis kma shodou okolností při té jízdě po dálnici nový topspeed
238 kmh. ve 4 lidech a s klimou. a dala by víc ale musel sem brzdit. při chipu na 150ps. takže při tom plnym asi hrubě přes 250
někdy otestuju..
250 bych v tom asi už ani zažít nechtěl

Jinak jsem zvědav zda si u tebe to zvýšení výkonu vybere daň na životnosti.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Myslíš životnost auta nebo...
Blbej fór, já vím. 

Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
238 bylo v pohode
byl to peknej kus dalnice. na jare budu kupovat novy gumy tak muzu zkusit pripadne v nemecku 250+
typek jezdi s 1.6T@280ps 280kmh. ale ma to tusim snizeny
ja tak nejezdim, to bylo spis z hecu. i kdyz ta cesta pak hezky odsejpa. ale treba 190 se s tim da jet furt a v klidu.

ja tak nejezdim, to bylo spis z hecu. i kdyz ta cesta pak hezky odsejpa. ale treba 190 se s tim da jet furt a v klidu.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ahojte. Dnesnym dnom mam na svojej astre najazedene 60 000 aj dajake drobne. Auto je bez problemov obcas nieco zarezonuje v palubovke,ale nic hrozneho, pri nasich tzv. cestach sa pri tom netreba pozastavovat. Dlhodoba spotreba 4,5l,podla palubaku robit spotrebu podla tankovania,to sa mi nechce. Zatial ako stale pisem z autom velka spokojnost.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016
Tak ja mám najazdených "úžasných" 4 000km
Neviem, či si vôbec môžem dovoliť vyhodnotiť moje skúsenosti, ale nedá mi
Vo všeobecnosti som veľmi spokojný. Je to môj prvý Opel.
Pozitíva nebudem spomínať a čo sa týka negatív, ide skôr o malichernosti:
- bateria v kufri ... bolo to pre mňa prekvapením, ale zatiaľ to vnímam len ako podivnosť, prakticky s tým zatiaľ nemám problém
- ovládania pre spolujazdca ... má len sťahovanie svojho okna
- zástrčka 12V v kabíne ... pod prúdom je len pri zapnutom motore
- svetlá ... pri spustenom motore ich nie je možné vypnúť
- zadný stierač ... ak si chcem utrieť okno "ručne" nejde vyklopiť - alebo to neviem?
- priestor pod stieračmi ... je ideálny na zachytávanie lístia a iného smeti, ba sa dostane až pod kapotu
- stierače ... majú krajnú úvrať tak nastavenú, že pri A stĺpiku ostáva dosť široký pás neočistený
- polystyren v kufri ... zdá sa mi ako nosný materiál poddimenzovaný
- zadné plato ... na odkladanie akýchkoľvek vecí je nevhodný - kĺbové upevnenie je zle riešené
Inak fajn

Neviem, či si vôbec môžem dovoliť vyhodnotiť moje skúsenosti, ale nedá mi

Vo všeobecnosti som veľmi spokojný. Je to môj prvý Opel.
Pozitíva nebudem spomínať a čo sa týka negatív, ide skôr o malichernosti:
- bateria v kufri ... bolo to pre mňa prekvapením, ale zatiaľ to vnímam len ako podivnosť, prakticky s tým zatiaľ nemám problém
- ovládania pre spolujazdca ... má len sťahovanie svojho okna
- zástrčka 12V v kabíne ... pod prúdom je len pri zapnutom motore
- svetlá ... pri spustenom motore ich nie je možné vypnúť
- zadný stierač ... ak si chcem utrieť okno "ručne" nejde vyklopiť - alebo to neviem?
- priestor pod stieračmi ... je ideálny na zachytávanie lístia a iného smeti, ba sa dostane až pod kapotu
- stierače ... majú krajnú úvrať tak nastavenú, že pri A stĺpiku ostáva dosť široký pás neočistený
- polystyren v kufri ... zdá sa mi ako nosný materiál poddimenzovaný
- zadné plato ... na odkladanie akýchkoľvek vecí je nevhodný - kĺbové upevnenie je zle riešené
Inak fajn

Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
bateria v kufri: nechcel by som ju tam ale ma ju tam roky take bmw a nikoho to netrapi
spolujazdec je spolujazdec a nie kopilot
, tak mu treba
zastrcka 12V: pozitivum je ze nezabudnes zapnutu chladnicku a nebudes musiet zhanat odtah
ked sedis v aute a potrebujes napr telefon tak funguje staci kluc do spravnej polohy
svetla sa nedaju vypnut a to je dobre. pozri na tych kolki jazdia potme
spolujazdec je spolujazdec a nie kopilot

zastrcka 12V: pozitivum je ze nezabudnes zapnutu chladnicku a nebudes musiet zhanat odtah
ked sedis v aute a potrebujes napr telefon tak funguje staci kluc do spravnej polohy
svetla sa nedaju vypnut a to je dobre. pozri na tych kolki jazdia potme
Dobre hovoríš ... treba sa na to pozerať z pozitívnej stránky.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018