Auto Steiger bolo v Prahe na Štěrboholoch?
A ešte dotaz, vo vlákne si spomínal "kontrolka riadiacej jednotky". Ktorá to je kontrolka? Mne svieti žltá kontrolka "motoru", to je tuším v návode, ako problém emisií.
Moderátor: Moderátoři

). V motore je veľmi veľa súčiastok, takže ten odraz zvuku môže skresľovať skutočné miesto. Každopádne keď som šiel doľava, kde sú kladky, tak som to počul menej a najviac som to počul vpravo, kde je tá najhrubšia hadica. Nenašiel som síce miesto, kde to syčí, ale syčalo to dosť. Pri zošlapnutí plynu to bolo počuť už riadne... Trochu som to počul aj akoby od turba, ale myslím, že to bude tým odrazom zvuku od rôznych súčiastok v motore, najpravdepodobnejšie mi to sedí skutočne na tú hadicu intercooleru.
 ). V motore je veľmi veľa súčiastok, takže ten odraz zvuku môže skresľovať skutočné miesto. Každopádne keď som šiel doľava, kde sú kladky, tak som to počul menej a najviac som to počul vpravo, kde je tá najhrubšia hadica. Nenašiel som síce miesto, kde to syčí, ale syčalo to dosť. Pri zošlapnutí plynu to bolo počuť už riadne... Trochu som to počul aj akoby od turba, ale myslím, že to bude tým odrazom zvuku od rôznych súčiastok v motore, najpravdepodobnejšie mi to sedí skutočne na tú hadicu intercooleru. Btw. OBD doctor mi zmazal všetky chyby, takže kontrolka motora už nesvieti
 Btw. OBD doctor mi zmazal všetky chyby, takže kontrolka motora už nesvieti  Jasné, problém to nevyriešilo, ale aspoň to DPFko sa môže regenerovať.
 Jasné, problém to nevyriešilo, ale aspoň to DPFko sa môže regenerovať. Tak v piatok / pondelok hádam uvidím, či sa to vyrieši.
 Tak v piatok / pondelok hádam uvidím, či sa to vyrieši. Dostal som pochvalu za dobrý sluch, ktorú týmto predávam Vám, čo ste mi pomohli.
 Dostal som pochvalu za dobrý sluch, ktorú týmto predávam Vám, čo ste mi pomohli. Celkovo výmena 6100, hadica originál, neoriginál by bolo treba čakať mesiac.
 Celkovo výmena 6100, hadica originál, neoriginál by bolo treba čakať mesiac. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |