Ahojte,
Prave som vo faze, ked si idem objednat novu astru vo vybave Dynamic. Vsetku priplatkovu vybavu, co by som chcel uz mam, len vaham ohladom sedadiel. Mal som jazdu aj so standartnymi aj AGR sedadlami. Samozrejme ze AGR je super volba. Moj problem ale spociva v tom, ze Dynamic ma v zaklade "Sportove sedadla", ktore sa mi nepodarilo nikde najst nazivo (bol som u 5 predajcov a bohuzial Dynamic sa predava minimalne).
Najde sa tu niekto kto ma Astru v Dynamic s orig. + origninal sportove sedadla ?
Je rozdiel medzi nimi a AGR iba v bedrovej casti chrba + vyskovo nastavitelnim ukoncenim podsedaku?
Oplati sa investovat pri sportovych sedadlach v zaklade do AGR ?
Dakujem za odpovede.
Sportove sedadla - Dynamic
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Sportove sedadla - Dynamic
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
- Reklama
Re: Sportove sedadla - Dynamic
Astru mám teprve v plánu. Měl jsem přes víkend půjčenou verzi Dynamic a pak jsem měl na den půjčenou verzi se základníma sedačkama. Dynamic mi připadaly prakticky stejně tuhé (možná jen nepatrně tužší) ale měly trochu vyšší boční vedení. Osobně mi připadaly zbytečné pro mé potřeby. Každopádně hodnotím pozitivně, protože ani po 4 hodinách v autě mě nic nebolelo ani netlačilo.
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
Vdaka za odpoved. AGR sedadla si asi neskusal, na porovnanie so standartnymi sportovymi pre Dynamic.
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
-
Mam dynamic a sedadla uplne v pohode dobry..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Kovi: Bohužel nezkoušel. Určitě budou lepší, ale když se mi dobře cestovalo v obyčejných, tak se mi nechce připlácet za AGR
Na Astře je toho spousta pěknýho, za co se dá připlatit 

XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
AGR aj "nepriatelske" casopisy hodnotia vzdy velmi vysoko. ale zalezi na co pouzivas auto. ak je prevazne pol hodina do prace a raz do roka chorvatsko urcite to prezijes bez nich ak je cena dolezita.
ak mas problemy s chrbticou alebo najazdis mnoho km tak AGR a matrixy su urcite dobra investicia do zdravia a bezpecnosti.
u nas su k-cka dynamic s AGR.
ak mas problemy s chrbticou alebo najazdis mnoho km tak AGR a matrixy su urcite dobra investicia do zdravia a bezpecnosti.
u nas su k-cka dynamic s AGR.