:!: Nejde palivové čerpadlo, prosím o pomoc :!:

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
roro36

:!: Nejde palivové čerpadlo, prosím o pomoc :!:

Příspěvek od roro36 »

Vážení,

protože jsem invalidní, mám vše trochu složitější. Mám problém dostat se do servisu a hlavně mám pocit, že mne chtějí natáhnout. O co jde:

1. Startování v zimě se chovalo tak, jako když jsi u staré škodovky 120 zapomněl zapnout sytič. Po ohřátí motoru přestal jít otáčkoměr, za jízdy občas přestal jít motor, kdy vzápětí zase naskočil.
2. Na jaře, kdy se venku oteplovalo, to bylo o něco lepší, ale otáčkoměr nešel už vůbec
3. V létě motor chytil po třetím otočení klíčkem.
4. Na podzim jsem ráno přišel k autu a byla vybitá baterka. Po jejím nabítí nešlo auto nastartovat. Zkontroloval jsem čerpadlo, relé - čerpadlo v pořádku (vyzkoušeno proklemováním kontaktů relé), relé v pořádku (vyměněno za jiné). Zkontrolovány kabely a konektory k řídící jednotce, ok. Při kontrole škrtící klapky jsem našel běžně znečistěnou klapku, dál jsem se nedostal (chystám se vyčistit klapku a zkontrolovat její elektroniku).

To je vše, co jsem zatím vysledoval. V týdnu to dám na diagnostiku (objednal jsem si amatérskou ELM 327, ale nevím, jestli to vůbec funguje :) ) --- dál nevím... DĚKUJI MOC ZA JAKOUKOLIV RADU !!!!
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Corsa C“