IntelliLink R 4.0
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: IntelliLink R 4.0
Už jsem pohledal včera..díkes... Jinak mě zatím radio maká bez problému..3x zaťukám....
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
- Reklama
aku mas verziu softu na radiu?
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Netším..podívám se zítra až pojedu do hokny. Ale auto bylo kupované v srpnu... jak dlouho bylo objednané netuším. Přišlo na prodejnu jako skladovka a okamžitě sem ho zamluvil.
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
Dnes vyskúšaný Android auto 2.0.
Oproti starej verizii:
+ prehráva mi to hudbu bez problémov
+ gps (funguje ako má) - tu ale záleží od príjmu gps mobilom čo môj má problémy
+ telefonné čísla zobrazuje aj vytáča normálne bez problémov
Oproti starej verzii posun a čo sa týka rádia - auto mám od 29.2 a nikdy nevyplo ani nič podobné beži ako má.
Snád Vám To pomôže pri dalších krokoch ako si to rádiou užiť naplno
Oproti starej verizii:
+ prehráva mi to hudbu bez problémov
+ gps (funguje ako má) - tu ale záleží od príjmu gps mobilom čo môj má problémy
+ telefonné čísla zobrazuje aj vytáča normálne bez problémov
Oproti starej verzii posun a čo sa týka rádia - auto mám od 29.2 a nikdy nevyplo ani nič podobné beži ako má.
Snád Vám To pomôže pri dalších krokoch ako si to rádiou užiť naplno
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
no já to zkoušel chvilku, ale na rozdíl od minulé verze, která se spustila tak jednou týdně tohle naskočilo napoprvé, takže věřím, že to bude o dost lepší. teď ještě Waze 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ak bude waze funkčná tak toto rádio s navigáciou "zadarmo" to bude super. V tomto opel nesklamal - odhliadnuc od iných vecí ktoré ešte nezvládajú...mattonecz píše:no já to zkoušel chvilku, ale na rozdíl od minulé verze, která se spustila tak jednou týdně tohle naskočilo napoprvé, takže věřím, že to bude o dost lepší. teď ještě Waze
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
no v tomto android auto uz su nejake veci v suvislosti s waze dostupne. ale ako celok je zatial ticho, som na waze ako betatester ale o AA je zatial ticho aj ked debaty su na temu dost siroke. takze treba len cakat
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Ahoj,
dnes jsem použil navigaci s Android Auto 2.0 a oproti AA 1.0 už telefon (S4LTE) nehřeje jak žehlička a oproti poslední cestě s AA 1.0 kdy jej to vybilo během navigace/projekce skoro o 30% tak dnes na téměř srovnatelné cestě jej to nabilo o 5%. Žádné velké nabití, ale alespoň člověk nevyleze z auta s vytřískanou baterkou.
Takže za mne palec nahoru pro Android Auto 2.0
OnMi
dnes jsem použil navigaci s Android Auto 2.0 a oproti AA 1.0 už telefon (S4LTE) nehřeje jak žehlička a oproti poslední cestě s AA 1.0 kdy jej to vybilo během navigace/projekce skoro o 30% tak dnes na téměř srovnatelné cestě jej to nabilo o 5%. Žádné velké nabití, ale alespoň člověk nevyleze z auta s vytřískanou baterkou.
Takže za mne palec nahoru pro Android Auto 2.0
OnMi
Škoda Enyaq Sportline 85x MY2025
ex Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
ex Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
IntelliLink R 4.0
mate niekto prepojene radio s Iphonom?? mne sa uz 3x stalo, ze spustilo applecar, ale na obrazovke len svietilo logo Opel Intelilink
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Zkoušeno s kamarádovým iPhone 6 a vše šlo výborně. Oproti Android auto to má každý Apple v sobě, a nemusí se nic blbě shánět přes neoficiální zdroje. Android auto se mi ale líbí více a hlavně na Google Maps ty Applí nemají...jozuo píše:mate niekto prepojene radio s Iphonom?? mne sa uz 3x stalo, ze spustilo applecar, ale na obrazovke len svietilo logo Opel Intelilink
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017