kola Vectra B
Moderátor: Moderátoři
kola Vectra B
Má tady někdo zkušenosti s extrémními rozměry kol na vectra B. Mám možnost nacpat na ní kola 8,5x18 et22 dopředu a 10x18 et20 dozadu. V šířce problém nevidím, jen to et je docela malé tak nevím co to udělá hlavně vzadu. Díky za rady
- Reklama
Re: kola Vectra B
budeš s autem něco dělat? myslím lemy, podložky atd. ? to et bych viděl jako hlavní problém, kdysi jsem něco podobného řešil s úpravcem v Německu, musím zapátrat
dle mého názoru je to blbost...tak velká kola nejsou na naše cesty, uděláš z toho šišky a odděláš podvozek, mám to osobně vyzkoušené, taky s 18" (na jiném autě)
jedině, že stavíš nějaký showcar
dle mého názoru je to blbost...tak velká kola nejsou na naše cesty, uděláš z toho šišky a odděláš podvozek, mám to osobně vyzkoušené, taky s 18" (na jiném autě)
jedině, že stavíš nějaký showcar
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Showcar uz to je, jezdi to pouze po srazech a 18 na tom mam 5 let. Ale jsou to 8 et35 a vzadu 1,5cm podlozky. Chtel sem zmenu a prave se naskytly bbs tehle rozmeru tak resim jak je tam dostat. A jinak lemy v predu i vzadu jsou zahlazene a lehce vytazene.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Tak si přepočítej o kolik to vyleze více ven, když dáš širší kola... to není žádná velká matematika a případně jsou na netu i srovnávače Pokud máš 18" a chceš jiné 18" tak nevidím problém.
Edit: Předek budeš mít venku více o 19 mm a zadek o 40 mm, pokud vyhodíš podložku, tak o 25.
Edit: Předek budeš mít venku více o 19 mm a zadek o 40 mm, pokud vyhodíš podložku, tak o 25.
10x18 et20 v zadu jsem viděl na Audině 90 kupé a měl na tom tzv. Áčka pneu a pro jistotu tuhý štelovací podvozek
takže pokud máš taky štelovák včetně tuhosti, tak aby se ti gumy nedotkla lemu, tak nemusíš mít strach
takže pokud máš taky štelovák včetně tuhosti, tak aby se ti gumy nedotkla lemu, tak nemusíš mít strach
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne: