Prasknute kozene calunenie

Vše o garančkách, servisech, cenách servisů a hodnocení servisů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Eisy

Prasknute kozene calunenie

Příspěvek od Eisy »

Tak a uz sa to pomali rozbieha.
Pred par tyzdnami som si vsimol na dverach vodica na kozenom caluneni prasklinu.
Je to na rohu kde je ta koza dost napnuta. Prasklina je asi 1 cm velka( mala).
Tak som sa vybral do oplu, tam mi to pofotili spisali a dakam odoslali na prehodnotenie.

Cakal som cez 4 tyzdne ked som uz nevydrzal a napisal srdecny email.
Za par hodin telefonat ze uz maju odpoved a ta znie ze reklamaciu neuznaju pretoze podla nich ide o mechanicke poskodenie!!!!

Akoze prasknuta koza kde nieje znamka este ani po dotyku rukou nieto este nejake mechanicke poskodenie, to by som musel asi ziletkou narezat aby to tak vyzeralo.

V stredu si idem po papiere ohladom tej reklamacie a idem do nich. Kua jak ma nasr.....
Reklama

Eisy

Re: Prasknute kozene calunenie

Příspěvek od Eisy »

Tak dnes som si bol po papier ohladne reklamacie.

Svet nevidel co som dostal do ruky.
Emailovu komunikaciu medzi kamaratmi z oplu

V skrate:
Nazdar Jozo , pozri sa prosim ta na tieto foto ci to mozme uznat ako reklamaciu v zaruke.

Odpoved
Po DOKLADNOM preskumani (fotky v rozliseni asi nokie 3220) som zistil ze ide o mechanicke poskodenie a nieje mozne uznat ako zaruku.

Na toto som cakal 6 tyzdnov (keby som sa neozval asi este cakam)
Ziaden normalny papier s vyjadrenim odovodnenim.

Neva budeme to inak teraz riesit, uz len to ze sa nevyjadrili v lehote 30 dni.
Pristup toho pana radsej nekomentujem.

Odpoved od toho garancneho technika dostal uz 23.11 tak neviem preco sa mi neozval uz pred 2t , ja som posielal email 11.12 ze co sa deje a to som tam uz aj bol asi pred 2 tyzdnami.

Neviem uz kto a kde pisal ze pokial sa clovek s oplom nedostane do servisu s atuom v zaruke tak je vsetko ok, ale akonahle sa ma nieco riesit konec tak mal velku pravdu.
Eisy

Příspěvek od Eisy »

Zázrak.

Dnes po dalsom nepeknom (z nesej strany) ranajsom telefonate pripomenuti a zhrnuti priebehu reklamacie mi volal pan zo servisu, ze so svojim nadriadenym este raz preberali vec mojej reklamacie a uznavaju ju v ramci zaruky.

Co nato povedat
Ja som len rad ze to nemusim dalej riesit aj ked som mal par tromfov v rukave....
Eisy

Příspěvek od Eisy »

Sakra tolko omluv zrazu zo vsetkych stran az sa asi prestanem hnevat na nich.
:shock: :shock: :shock:
Akoby sa clovek na druhom svete ocitol.
Uvidime ako dlho im to vydrzi, ja budem urcite radsej ked auto bude sluzit dalej bez problemov a nebudem musiet riesit ziadne reklamacie.

Koniec dobry ... vsetko dobre?!
Uvidime.
milhauzz

Příspěvek od milhauzz »

Tak to je pěknej mazec,ale i zároveň ukázka jak to bohužel tady ve většině případů funguje :twisted:
BTW : Ještě že tohle nebudu asi muset nikdy řešit,neboť koupě nový káry asi jentak nehrozí :D .
Insignia 118 kW ST, automat
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Garanční prohlídky + svolávací akce + servis + servisy“