caute ludia vedel bi mi este niekto poradit ohladom opla insignie?nejdu mi dohlavy najazdene km lebo zevraj to bol taxi a ma pisane len 86000km ale zasa je to 2010 rok a 10 mesiac cize teraz v novembri ma to auto len 2 roky.dovezene bolo z nemecka a na slovensku je od februara 2012
neviete ako by som vedel zistit skutocne km.idem zajtra do oplu ale ako by sa to dalo zistit okrem oplu
ako na to
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: ako na to
ešte koľko tých vlákien založíš?
-
- Kontaktovat uživatele:
Sunman píše:ešte koľko tých vlákien založíš?

Darwi
-
- Kontaktovat uživatele:
Nestačilo by zajet na diagnostiku náhodou?Tak se dostane k řídící jednotce a ta ví kolik má nahrkáno.Ale pokud vím tak někdo klidně "stočí" počítadlo i v té paměti.Ještě by tam majitel mohl vyměnit elektroniku z auta, které má méně najeto.Ale to by bylo asi moc pracné a zbytečné.
Darwi
aj tak nerozumiem čo mu pomôže zistenie že to je 86000km alebo 286000km.
Niekto rozbije auto za 50t km - napríklad každodennou jazdou D2 Břeclav - Brno alebo Senec - Galanta, iný môže po fajnych nemeckých dialniciach a cestách kľudne najazdiť 200t a auto bude ako nové.
Jediné prečo by ma to zaujímalo je výmena rozvodového remeňa inak je dôležitý pocit z auta verzus cena.
Niekto rozbije auto za 50t km - napríklad každodennou jazdou D2 Břeclav - Brno alebo Senec - Galanta, iný môže po fajnych nemeckých dialniciach a cestách kľudne najazdiť 200t a auto bude ako nové.
Jediné prečo by ma to zaujímalo je výmena rozvodového remeňa inak je dôležitý pocit z auta verzus cena.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
joooo senec galanta je luxusní cesta
2 týden září jsem měl čest tam jet a byl jsem solidně vytřáslej, zato Pernecká baba je krásnej usek cesty

Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Miro, hlavne dnes ráno. Niekto ukradol baterky zo semaforov na zúžených miestach a je tam hmla tak to musí byť fakt paráda.