Přední + zadní repro

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Přední + zadní repro

Příspěvek od Kuba »

Ahoj, ahoj, ahoj. Při opravě elektrického stahování okna spolujezdce jsem musel sundat tapec, tak jsem objevil (alespoň pro mě) hrůznou věc. Přední repro ve dveřích je PAPÍROVÉ :o :o :evil: už vím proč to má výkon "dvě a půl chcíplé světlušky". Nemá někdo na prodej nějaké repro, které bych tam mohl dát místo těch papírových chrchláků?? Dále jsem objevil, že i vzadu je repro, ale nehraje :lol: šel jsem tedy po signálu, který tam nešel :lol: zjistil jsem, že originální rádio má připojení jen pro přední repro :lol: (zase nějaký "patent" :lol: ). Už ale nevím jaké jsem objevil vzadu (jestli jsou taky papírové nebo lepší, popř bych je prohodil). Každopádně bych byl rád za nějakou nabídku dvou krásně hrajících reproduktorů do předních dveří, nejlépe nějaké středobasové. Za nabídky předem děkuji :)
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Reklama

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední + zadní repro

Příspěvek od Miro »

nechci ti kazit iluze o světě reprodukorů, ale papírák zahraje líp jak hypermoderlí plasťák s vesmírnými vlákny... výkon až tak duležitej není, musíš hledat repro s co nejvyšší citlivostí nejlepe nad 90dB ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba »

Tak to jsem netušil, ale není tam zase takové zvýraznění basů, co umožňuje například sériové repro ve voze VW Caddy, kterým jsem jezdil poslední dva týdny
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

tak si vem stáří repraku u sebe a staří v tý caddyně :lol:
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba »

Tak jasně :lol: :lol: hold jsem se rozmlsal :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Corsa B“