kombinovaná něco kolem 9l/100. FUJ
 kombinovaná něco kolem 9l/100. FUJModerátor: Moderátoři

kombinovaná něco kolem 9l/100. FUJ
 kombinovaná něco kolem 9l/100. FUJ jinak měření plná : plná je stejně nejlepší, takže v měření chyba nebude.
 jinak měření plná : plná je stejně nejlepší, takže v měření chyba nebude. Na druhou stranu můžu bejt rád že mam čim jezdit. Jinak najeto to má asi 57000.  Auto, který mi asi nejvíc vyhovovalo byla octávka 19tdi 81kw. Jinak ta kia mi brala taky kolem 9l, ale jezdil jsem jenom město a bylo to rok 94, takže mě to nijak nepřekvapovalo, ale u auta o deset let mladšího se stejnym obsahem bych čekal něco příjemějšího
 Na druhou stranu můžu bejt rád že mam čim jezdit. Jinak najeto to má asi 57000.  Auto, který mi asi nejvíc vyhovovalo byla octávka 19tdi 81kw. Jinak ta kia mi brala taky kolem 9l, ale jezdil jsem jenom město a bylo to rok 94, takže mě to nijak nepřekvapovalo, ale u auta o deset let mladšího se stejnym obsahem bych čekal něco příjemějšího 

spíš, že to "skáče" ne uskakuje, ale na nerovnostech...do toho mi mlátí zadní plato, chybí tam doraz a netroufám si jít do opela zeptat se co to stojí...
 spíš, že to "skáče" ne uskakuje, ale na nerovnostech...do toho mi mlátí zadní plato, chybí tam doraz a netroufám si jít do opela zeptat se co to stojí...  Ten sloupek: trochu jsem narost a i když mám sedačku uplně dole, tak se do stran koukám přesně přes ten spoj
  Ten sloupek: trochu jsem narost a i když mám sedačku uplně dole, tak se do stran koukám přesně přes ten spoj  Ale abych pořád jenom "neurážel" , tak mě překážej ve všech autech i středový zrcátka
 Ale abych pořád jenom "neurážel" , tak mě překážej ve všech autech i středový zrcátka  no snad si zvyknu.
 no snad si zvyknu. no a trošku i do šířky
 no a trošku i do šířky   ale v Merivě tedy ani s dvěma metry a 130 kg nemám problém
  ale v Merivě tedy ani s dvěma metry a 130 kg nemám problém   hlavně vystupování a nastupování je super, když lezu do Astry to je hnus oproti Merivě. Pravda je že auto má "tvrdší podvozek" no ten špunt nebude tak drahej , to zkus v Opelu poptat
 hlavně vystupování a nastupování je super, když lezu do Astry to je hnus oproti Merivě. Pravda je že auto má "tvrdší podvozek" no ten špunt nebude tak drahej , to zkus v Opelu poptat   Tak ať se ti dobře jezdí
 Tak ať se ti dobře jezdí  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |