INSIGNIA - CHIPTUNING
Moderátor: Moderátoři
INSIGNIA - CHIPTUNING
[
- Přílohy
-
- chiptuning.jpg (107.91 KiB) Zobrazeno 9426 x
-
- insignie01.jpg (86.7 KiB) Zobrazeno 9426 x
- Reklama
Re: INSIGNIA - CHIPTUNING
Kurna to je pekny na diesel, skoda ze neumi poladit tu moji V6
..............................................
Opel Insignia Cosmo sedan
V6 2.8 4x4 (260PS) automat r.v. 2009
A mám se Ti zeptat ? Třeba jo ?
Koukám ty jsi podobnej pacient jako já
260 koníků Ti nestačí
Koukám ty jsi podobnej pacient jako já
260 koníků Ti nestačí
Tak se zkus poptat jestli je to mozny. Puvodne jsem chtel OPC jenze je to moc tvrdy.
..............................................
V tom nevidím problém. Mám to po cestě domů hned u silnice.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jgoldman: pěkny. ale nedaval bych si to do te doby co je auto v zaruce.. protože jakmile si daš nachipovat jednotku ihned ti pada zaruka na motor. a ř.j.
genex: budr rad že sis nekoupil OPC je to nadhera ale brzdy tomu moc nevydržej. jednu sme dělaly měl sjete desky na 30 tisicich km. desky stojí 10 000 kč sada. na 60 tisicih musel měnit desky znovu ale uz i s kotoučema takže 10 000 kč sada desek + 21 tisic kotouče
genex: budr rad že sis nekoupil OPC je to nadhera ale brzdy tomu moc nevydržej. jednu sme dělaly měl sjete desky na 30 tisicich km. desky stojí 10 000 kč sada. na 60 tisicih musel měnit desky znovu ale uz i s kotoučema takže 10 000 kč sada desek + 21 tisic kotouče
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 00:37, celkem upraveno 1 x.
Dnes jsem se jel zeptat na tu úpravu 2,8 4x4 a bohužel v pátek mají do 14:00 hodin , jinak tam jsou až do večera.
Docela by mě zajímala spotřeba u manuálu.
Dnes jsem ještě řešil problém s pneumatikama. Byl jsem reklamovat že mi to špatně vyvážily a docela jsem čuměl jak mám pneumatiky oskákaný a sjetý. Mám na nich tak 13 tis km. Prý je to na tento rozměr kol normální.
Když jsem měl auto na heveru, tak přijel pán s novou černou Insignií (9/2010) a měl stejný problém jako já. Tak jsem ho hned
naverboval na naše fórum. Uvidíme
Docela by mě zajímala spotřeba u manuálu.
Dnes jsem ještě řešil problém s pneumatikama. Byl jsem reklamovat že mi to špatně vyvážily a docela jsem čuměl jak mám pneumatiky oskákaný a sjetý. Mám na nich tak 13 tis km. Prý je to na tento rozměr kol normální.
Když jsem měl auto na heveru, tak přijel pán s novou černou Insignií (9/2010) a měl stejný problém jako já. Tak jsem ho hned
naverboval na naše fórum. Uvidíme
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 00:37, celkem upraveno 1 x.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no to nevim jak to udělaš
jednou sem řešil reklamaci ohledně motoru a kdyz se bavili s garančním technikem říkal nam at napíchnem a vyjedeme info o jednotce jak je na tom soft jestli nebyla nachipovana že by ho odpalkovaly .. takže hodně štěstí přece ti nebudou dělat zaruku na něco když si do toho zasahoval tak co nedovoluje vyrobce a jestě ktomu neautorizovanou firmou
jednou sem řešil reklamaci ohledně motoru a kdyz se bavili s garančním technikem říkal nam at napíchnem a vyjedeme info o jednotce jak je na tom soft jestli nebyla nachipovana že by ho odpalkovaly .. takže hodně štěstí přece ti nebudou dělat zaruku na něco když si do toho zasahoval tak co nedovoluje vyrobce a jestě ktomu neautorizovanou firmou
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO