Hreben rizeni od oleje

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
risanica
Příspěvky: 9
Registrován: 27 úno 2015, 14:06

Hreben rizeni od oleje

Příspěvek od risanica »

chlapi, dnes jsem byl u mechose a na hrebenu rizeni na levy strane na cidlem natoceni volantu(jen muj odhad) byla kapka oleje a celkove trosku mastny.
Ubytek oleje v servu nemam, takze to neni nic markantniho, ale bojim se, ze to je na vymenu hrebene. Ma nekdo zkusenosti?
Repas u OPC bych asi neresil radeji. Jako ono je tam na ty strane takovy kolecko a pod tim tesneni, ale prej tohle se nemeni, protoze v tom servu jsou urcity tlaky a porusily by se(cituji mechose ;) ). Kazdou radu vitam! ;) Diky
Reklama
 

Martinro
Příspěvky: 3
Registrován: 28 bře 2019, 13:50

Re: Hreben rizeni od oleje

Příspěvek od Martinro »

Mám obdobný problém a hledám řešení. Našel jsme pod autem kapky od oleje a došel jsem k tomu, že to teče někde pod manžetou u hřebenu řízení. Je to tam oblitý a je tam uplná skrumáž prachu. Asi to bude dlouhodobý únik po troškách, který se teď zvětšil ve velký unik.

Co ale s tim? Byl jsemu Mirka v servisu a ten mi na kellyně ukázal za 12 tis nějaký repase. Nechal jsem si nacenit https://repaserizeni.cz/45684-opel -> ty to udělají za 6000 .. Stejně je to kotel peněz. Nevyplatí se to tam šoupnout z nějaké bouračky? Když auto dostane na čumák, tak se to nějak řízení týká? Nemůže ho to poškodit? Nemam teď moc peněz..
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Podvozek a řízení“