LED žátovka T20

Modely co zde nemají svoji sekci, studie Opel a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
David_N
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2013, 01:00
Bydliště: Praha - východ

LED žátovka T20

Příspěvek od David_N »

Ahoj, nevíte si někdo rady s LED žárovkami?
Koupil jsem LED s paticí T20 dvouvlákno a zkoušel ji namontovat do předních obrysových / denních světel. Po zapojení LED svítily, ale po výjezdu na denní světlo, kdy automat měl přepnout na denní svícení nic nesvítilo, když jsem přepnul na ruční režim a zapnul potkávací světla (H7) tak se nerosvítily. Musel jsem zpět namontovat původní žárovky a vše je zas v pořádku. Žádné hlášení se v palubním počítači neobjevilo. Před objednáním žárovek jsem zkoušel vymontovat jednu žárovku a ani tehdy se mi v palubním PC neobjevil žádný kód.
Žárovky jsou vybaveny rezistorem pro eliminaci hlášení chyb na sběrnici CAN.
Jinak se mi zdá, že LED žárovka stále svítila na 21W. Po přímém připojení k baterce bylo na LED znát rozdíl 5w a 21W

http://www.stualarm.cz/produkt/95c-t20- ... am-10-30v/

Díky za jakékoliv info
Reklama
 

pebo
Příspěvky: 10
Registrován: 08 led 2013, 20:59

Re: LED žátovka T20

Příspěvek od pebo »

Ahoj,

tak ja mám tieto:
http://www.eshopbn.sk/led-autoziarovky/ ... eyword=t20

žiaden problém. Síce ich neprepína medzi 5/21 ale stále svietia, asi na tých 21, ale je to bez problémov. Tiež mi PC nevyhadzuje žiadnu chybu a tiež pri odpojení
žiarovky nevedel, že tam nie je. Bolo treba trochu okraj žiarovky zbrúsiť, asi 0,5mm aby vošla do vnútra.
Uživatelský avatar
David_N
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2013, 01:00
Bydliště: Praha - východ

Re: LED žátovka T20

Příspěvek od David_N »

S tím zbroušením jsem měl stejný problém, taky jsem musel kontakty zbousit. Se LEDkama jsem zašel k dovozci a zkusil zkonzultovat problém s nesvícením. Musím říct, že byl velice ochotný, půjčoval mi různé typy LED T20, ale problém se nevyřešil, zkoušeli jsme tam dávat i modul na eliminaci závad a hlášení, také bez výsledku. Pro jistotu mi dali novější dodávku LED, ty už tak nehřejí jak původní. Sice nechápu co se na LEDkách může hřát, ale jedině mě napadá ten rezistor, který tento typ LED žárovek má.
Je zvláštní, že když jsem tam LEDku dal, tak na denní světla svítila, ale na hlavní už ne, ale když mi praskla pojistka pravého předního světla 15A, tak mi ledka svítila zas jen jako obrysovka, ale už ne jako denní svícení. Ještě to musím v klidu vyzkoušet jak se to kdy chová. Ale díky za odpověď
Uživatelský avatar
David_N
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2013, 01:00
Bydliště: Praha - východ

Re: LED žátovka T20

Příspěvek od David_N »

Tak jsem to dnes naposledy vyzkoušel a vzdal to. Když jsem tam dal LEDku při rozsvícených potkávacích světlech, tak se nerosvítila, musel jsem tam dát zpět žárovku, která se po cca 5 vteřinách rosvítila a pak při výměně za LEDku se už podařilo a LEDka svítila, jenže při výjezdu na denní světlo po přepnutí na denní svícení mi LED nesvítila, fungovala pouze po přepnutí na potkávací světla. LEDku jsem vyndal a zkusil jí zasunout do patice při rozsvíceným dením svícení, to mi vyhodilo 15A pojistku a nesvítilo nic kromě obrysového světla. Tak to vzdávám.
Odpovědět

Zpět na „Ostatni Opel modely“