Demontáž - oprava - předního nárazníku

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Mike

Demontáž - oprava - předního nárazníku

Příspěvek od Mike »

Ahoj borci, někdo mě nacouval do předního nárazníku. A to tak, že zdeformoval RZ a nárazník se vycvakl z úchytů pod světlem. Dá se to rukou narovnat směrem dovnitř, ale po jízdě po dálnici (odporem vzduchu) se to vždy zase rozšklebí ven. Ty packy co jsou na nárazníku vypadají v pořádku (nezlomené), ale nevím co je proti tomu uvnitř pod světlem, nebo v podběhu. Neřešil jste někdo podobnou věc? Nemáte k dispozici schéma na rozebrání předního nárazníku? K zadnímu to tady někdo dal.

Díky za pomoc. Obrázek pro představu, jak to vypadá (pozor není to Astra K, ale vypadá skoro stejně, nestihl jsem to vyfotit).
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG (10.69 KiB) Zobrazeno 3114 x
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Reklama

Mike

Re: Demontáž - oprava - předního nárazníku

Příspěvek od Mike »

Věděl by prosím někdo jak na to? Měli jste ho dole? Možná by se k tomu stačilo dostat jen z podběhu... Díky za radu.
Mike

Re: Demontáž - oprava - předního nárazníku

Příspěvek od Mike »

Díky za pomoc všem :lol: .

Jinak pokud by to někdo řešil, tak asi až do MY2017 (minimálně) byl v levém předním podběhu špatný držák nárazníku, byl jiný než na druhé straně a při zatížení (například někdo do vás nacouvá, nebo aerodynamickým tlakem při velmi vysoké rychlosti na dálnici v Německu :lol: ) mohl z držáku vyskakovat. Mě byl vyměněný servisem v rámci garanční záruky za novější, který má již nyní nárazník držet pevně.

Takto držák vypadá:
front holder.JPG
Co přesně na novém vs starém chybí nevím, ale je to prý výrobní vada.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“