Ahoj borci, někdo mě nacouval do předního nárazníku. A to tak, že zdeformoval RZ a nárazník se vycvakl z úchytů pod světlem. Dá se to rukou narovnat směrem dovnitř, ale po jízdě po dálnici (odporem vzduchu) se to vždy zase rozšklebí ven. Ty packy co jsou na nárazníku vypadají v pořádku (nezlomené), ale nevím co je proti tomu uvnitř pod světlem, nebo v podběhu. Neřešil jste někdo podobnou věc? Nemáte k dispozici schéma na rozebrání předního nárazníku? K zadnímu to tady někdo dal.
Díky za pomoc. Obrázek pro představu, jak to vypadá (pozor není to Astra K, ale vypadá skoro stejně, nestihl jsem to vyfotit).
Demontáž - oprava - předního nárazníku
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Demontáž - oprava - předního nárazníku
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
Re: Demontáž - oprava - předního nárazníku
Věděl by prosím někdo jak na to? Měli jste ho dole? Možná by se k tomu stačilo dostat jen z podběhu... Díky za radu.
Re: Demontáž - oprava - předního nárazníku
Díky za pomoc všem
.
Jinak pokud by to někdo řešil, tak asi až do MY2017 (minimálně) byl v levém předním podběhu špatný držák nárazníku, byl jiný než na druhé straně a při zatížení (například někdo do vás nacouvá, nebo aerodynamickým tlakem při velmi vysoké rychlosti na dálnici v Německu
) mohl z držáku vyskakovat. Mě byl vyměněný servisem v rámci garanční záruky za novější, který má již nyní nárazník držet pevně.
Takto držák vypadá: Co přesně na novém vs starém chybí nevím, ale je to prý výrobní vada.

Jinak pokud by to někdo řešil, tak asi až do MY2017 (minimálně) byl v levém předním podběhu špatný držák nárazníku, byl jiný než na druhé straně a při zatížení (například někdo do vás nacouvá, nebo aerodynamickým tlakem při velmi vysoké rychlosti na dálnici v Německu

Takto držák vypadá: Co přesně na novém vs starém chybí nevím, ale je to prý výrobní vada.