Moje problémy začali hneď po zime. Mám problémy zo štartovaním ak auto stojí dlhšie ako 12 hodín. Síce auto bez problémov naštartuje ale po cca 3 sekundách sa začne dusiť triasť kolíšu otáčky a nakoniec zhasne alebo tento stav trvá tak 8 sekúnd a potom sa to dá do normálu a auto už ide v pohode pred dvomi mesiacmi začalo blbnúť (sekať) auto už aj počas jazdy) a zasvietila kontrolka elektronika motora. V servise vymenili snímač kľukového hriadela + ešte niečo robili v elektronike a problémy ktoré som mal počas jazdy už nemám ale auto aj nadalej po štarte sa dusí. Keďže už ani v servise mi nevedeli pomôcť čo tomu je tak som to nechal tak keďže auto už počas jazdy bolo v pohode. Lenze pred dvomi dňami som naštartoval auto a po troch sekundách hneď zhaslo a už nešlo naštartovať. Ale štartér točil. Tak som vybral klúčik zo spínacej skrinky a znovu ho tam vsunul a auto hneď naštartovalo ale po prejdení cca 10km keď som nechal auto ísť na voľnobeh tak kolísali otáčky medzi 500 – 900 stále ručička behala hore dolu, Na ďalší deň už tie otáčky nekolísali a už to zase len zle štartuje. A ešte taký dodatok ak auto štartujem po 8 hodinách naštartuje bez problémov a ide v pohode ale keď po 10- 12 hodinách tak už mám tie problémy čo som spomínal vyššie.
Ak sa tu nájde niekto kto už sa z niečim takým stretol a vedel by poradiť bolo by fajn
Budem vďačný za každú radu