Nejde vyřadit

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tomtom

Nejde vyřadit

Příspěvek od tomtom »

Ahoj,

dnes se mi stala neprijemna vec.
Mam Opel Omega rv. 1997 2.0 benzin 16V manual.

potreboval jsem se rychleji do krizovatky rozjet a tak mam zarazenou jednicku, poustim rychleji spojku a davam vice plynu.. auto se pomalu rozjizdi a az spojku pustim uplne motor huci ale auto nereaguje.

pote jsem zjistil, ze radici paka je naprosto volna (muzu s ni hybat do vsech stran, delat s ni kruhy ale nezaradi se zadna rychlost). Nejakym zpusobem se mi podarilo zaradit dvojku ale od te doby ta dvojka nejde vyradit a radici paka je stale ve stejnem stavu... jsem schopen s ni hybat na vsechny strany ale ani to tu dvojku nevyradi a nejsem schopen zaradit cokoliv jineho..

nevite kde by mohl byt problem? auto mam koupene ani ne tyden, najeto celkem neco pod 230tis a vzhledme k cene, za kterou jsem ho kupoval, mam takovy pocit, ze prodavajici o nejakem problemu vedel ale neobtezoval se mi to ani rict... ja jsem za ten tyden stihl najet cca 400km.

budu rad za jakekoliv nazory, rady atd.. pripadne i vas odhad, v cem by mohl byt problem a kolik by pripadna oprava stala... auto se mi povedlo dostat pred servis, tak tam hned zitra rano zajdu, ale uvitam i vase nazory.

dekuji,

t.
Reklama

denny

Re: Nejde vyřadit

Příspěvek od denny »

Na zvedáku zespodu zkontrolovat mechanismus řazení.Asi jsi to utrhl.Oprava by neměla být tak hrozná.
tomtom

Příspěvek od tomtom »

tak je to pry nejake tahlo.. pry tam praskl nejaky plast ve kterem to drzelo a budou se muset sehnat nova tahla... moc chytrej z toho nejsem, ale jedina moznost je bud vrakoviste nebo origos z Opelu z nemecka.. snad se to povede sehnat z nejakeho stareho vraku at se neceka na dovoz
denny

Příspěvek od denny »

No vidíš,to je ono.
Odpovědět

Zpět na „Omega“