Tak máme zase problém s tigrou 1,4 motor x14xe do auta sme dali druhý motor ale použity
po naštartovani pokial je motor studeny hydra sú dosť tiche jakmile sa nahreje klepe ako diesel
další problém objavil taký že po nahriatí motora na 90 stupňov rozsvietilo mazanie motora
motor okamžite bol zastavený trošku vychladol problém s mazanim zmizol a potom znovu po
zahriatí objavil. Olej bol dany Magnatec 10W40.
No čo za čert s tým mazaním neviem na to prísť a ani ako to zistiť aký je tam tlak.
Auto nedymý vôbec takže krúžky sú OK. Chladiaca zmes sa nestráca.
Vymeniť hydra za nové uff to radšej nie to je pálka jak hrom.
Skusiť vymeniť vačky - máme druhé to by problém nebol.
Vďaka za rady lebo synátor je už totálne nešťastný z toho auta a financie na nové net.
Dajú sa nejako hydroštely odskúšať alebo opraviť ? Ak ano ako.
MOmentálne sme dali do oleja prísadu na prečistenie motora tak teraz nanovo aký
olej doporučujete.
Vďaka za všetok pomoc vopred.
Štefan
problem s tlakom a hydrostelmy
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: problem s tlakom a hydrostelmy
jestliže se po zahřátí motoru rozsvítí nebo poblikává mazání, kouknul bych se na ojniční ložiska.. můžou být vyběhané, a jestliže se nestalo nic klikovce a nebyla broušená, tak nové šálky seženeš za cca 500kč.
(měl jsem dříve stejný problém
)
nebo je taky dost možné, že jsi sehnal nějakou vyběhanou potvoru ve které někdo neměnil olej, a motor je řádně zanesený, proto ti možná klepou i ty hydroštely..
Za mě 10W40 od LiquiMoly MOS2 Leichtlauf, a nebo originál GM dle tabulek.
(měl jsem dříve stejný problém

nebo je taky dost možné, že jsi sehnal nějakou vyběhanou potvoru ve které někdo neměnil olej, a motor je řádně zanesený, proto ti možná klepou i ty hydroštely..
Za mě 10W40 od LiquiMoly MOS2 Leichtlauf, a nebo originál GM dle tabulek.
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995