Tak a uz sa to pomali rozbieha.
Pred par tyzdnami som si vsimol na dverach vodica na kozenom caluneni prasklinu.
Je to na rohu kde je ta koza dost napnuta. Prasklina je asi 1 cm velka( mala).
Tak som sa vybral do oplu, tam mi to pofotili spisali a dakam odoslali na prehodnotenie.
Cakal som cez 4 tyzdne ked som uz nevydrzal a napisal srdecny email.
Za par hodin telefonat ze uz maju odpoved a ta znie ze reklamaciu neuznaju pretoze podla nich ide o mechanicke poskodenie!!!!
Akoze prasknuta koza kde nieje znamka este ani po dotyku rukou nieto este nejake mechanicke poskodenie, to by som musel asi ziletkou narezat aby to tak vyzeralo.
V stredu si idem po papiere ohladom tej reklamacie a idem do nich. Kua jak ma nasr.....
Prasknute kozene calunenie
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Prasknute kozene calunenie
Tak dnes som si bol po papier ohladne reklamacie.
Svet nevidel co som dostal do ruky.
Emailovu komunikaciu medzi kamaratmi z oplu
V skrate:
Nazdar Jozo , pozri sa prosim ta na tieto foto ci to mozme uznat ako reklamaciu v zaruke.
Odpoved
Po DOKLADNOM preskumani (fotky v rozliseni asi nokie 3220) som zistil ze ide o mechanicke poskodenie a nieje mozne uznat ako zaruku.
Na toto som cakal 6 tyzdnov (keby som sa neozval asi este cakam)
Ziaden normalny papier s vyjadrenim odovodnenim.
Neva budeme to inak teraz riesit, uz len to ze sa nevyjadrili v lehote 30 dni.
Pristup toho pana radsej nekomentujem.
Odpoved od toho garancneho technika dostal uz 23.11 tak neviem preco sa mi neozval uz pred 2t , ja som posielal email 11.12 ze co sa deje a to som tam uz aj bol asi pred 2 tyzdnami.
Neviem uz kto a kde pisal ze pokial sa clovek s oplom nedostane do servisu s atuom v zaruke tak je vsetko ok, ale akonahle sa ma nieco riesit konec tak mal velku pravdu.
Svet nevidel co som dostal do ruky.
Emailovu komunikaciu medzi kamaratmi z oplu
V skrate:
Nazdar Jozo , pozri sa prosim ta na tieto foto ci to mozme uznat ako reklamaciu v zaruke.
Odpoved
Po DOKLADNOM preskumani (fotky v rozliseni asi nokie 3220) som zistil ze ide o mechanicke poskodenie a nieje mozne uznat ako zaruku.
Na toto som cakal 6 tyzdnov (keby som sa neozval asi este cakam)
Ziaden normalny papier s vyjadrenim odovodnenim.
Neva budeme to inak teraz riesit, uz len to ze sa nevyjadrili v lehote 30 dni.
Pristup toho pana radsej nekomentujem.
Odpoved od toho garancneho technika dostal uz 23.11 tak neviem preco sa mi neozval uz pred 2t , ja som posielal email 11.12 ze co sa deje a to som tam uz aj bol asi pred 2 tyzdnami.
Neviem uz kto a kde pisal ze pokial sa clovek s oplom nedostane do servisu s atuom v zaruke tak je vsetko ok, ale akonahle sa ma nieco riesit konec tak mal velku pravdu.
Zázrak.
Dnes po dalsom nepeknom (z nesej strany) ranajsom telefonate pripomenuti a zhrnuti priebehu reklamacie mi volal pan zo servisu, ze so svojim nadriadenym este raz preberali vec mojej reklamacie a uznavaju ju v ramci zaruky.
Co nato povedat
Ja som len rad ze to nemusim dalej riesit aj ked som mal par tromfov v rukave....
Dnes po dalsom nepeknom (z nesej strany) ranajsom telefonate pripomenuti a zhrnuti priebehu reklamacie mi volal pan zo servisu, ze so svojim nadriadenym este raz preberali vec mojej reklamacie a uznavaju ju v ramci zaruky.
Co nato povedat
Ja som len rad ze to nemusim dalej riesit aj ked som mal par tromfov v rukave....
Sakra tolko omluv zrazu zo vsetkych stran az sa asi prestanem hnevat na nich.
Akoby sa clovek na druhom svete ocitol.
Uvidime ako dlho im to vydrzi, ja budem urcite radsej ked auto bude sluzit dalej bez problemov a nebudem musiet riesit ziadne reklamacie.
Koniec dobry ... vsetko dobre?!
Uvidime.

Akoby sa clovek na druhom svete ocitol.
Uvidime ako dlho im to vydrzi, ja budem urcite radsej ked auto bude sluzit dalej bez problemov a nebudem musiet riesit ziadne reklamacie.
Koniec dobry ... vsetko dobre?!
Uvidime.
Tak to je pěknej mazec,ale i zároveň ukázka jak to bohužel tady ve většině případů funguje
BTW : Ještě že tohle nebudu asi muset nikdy řešit,neboť koupě nový káry asi jentak nehrozí
.

BTW : Ještě že tohle nebudu asi muset nikdy řešit,neboť koupě nový káry asi jentak nehrozí

Insignia 118 kW ST, automat