rada
Moderátor: Moderátoři
-
rada
caute .mam moznist kupit opel insigniu 2.0 tdci ST sport tourer automat. 2010 10mesiac.je dovezena z nemecka a je od februara na slovenskych znackach.najazdenych ma 86000km .ale bol to taxi ..nejak neverim tim km .neviem ci kupit alebo nie inak je v perfektnom stave ..poradte
- Reklama
Re: rada
1/ 86000km na taxik za 2 roky sa mi zdá trochu málo. Toľko má moja insignia za rok. Zdá sa mi to podvedené.
Ktorý taxikár by tiež predával auto s 86000km? Taxíky ktorými často v nemecku jazdím majú 200÷400t km.
2/ sadni do auta, otvor okno na svojej strane, strč prsty medzi vrch dverí a rám karosérie. Ak pri pomalej jazde po trochu deravej ceste dvere voči rámu menia vzdialenosť tak auto bude mať najazdené cez 100 tisíc.
3/ u Insignie začínajú vnútorné plasty vrzať pri ca 75000km
4/ na druhej strane ak sa ti zdá v dobrom stave a cena je prijateľná tak čo?
Ktorý taxikár by tiež predával auto s 86000km? Taxíky ktorými často v nemecku jazdím majú 200÷400t km.
2/ sadni do auta, otvor okno na svojej strane, strč prsty medzi vrch dverí a rám karosérie. Ak pri pomalej jazde po trochu deravej ceste dvere voči rámu menia vzdialenosť tak auto bude mať najazdené cez 100 tisíc.
3/ u Insignie začínajú vnútorné plasty vrzať pri ca 75000km
4/ na druhej strane ak sa ti zdá v dobrom stave a cena je prijateľná tak čo?