posilovac rizeni
Moderátor: Moderátoři
posilovac rizeni
zdar. cetl jsem tady toho hodne no svuj problem jsem nenasel. klukum bud servo jede jen obcas a nebo vubec. no mne nejede jen pri volnobehu, kdyz mu pridam na tech 2000ot/min tak pak se rozjede! cim tohle muze byt zpusobenu? jde o vebe 1996 X18XE, no je tam hoden altik z X16XEL... dekuji za kazdou radu 

- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: posilovac rizeni
no nevim na altiku nezaleží
ty tam maš hydraulicky na řemenu..

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Sice mám Omegu, ale servo mi dělalo to stejný. Problém hlavně u parkováníLM_PETKO píše:zdar. cetl jsem tady toho hodne no svuj problem jsem nenasel. klukum bud servo jede jen obcas a nebo vubec. no mne nejede jen pri volnobehu, kdyz mu pridam na tech 2000ot/min tak pak se rozjede! cim tohle muze byt zpusobenu? jde o vebe 1996 X18XE, no je tam hoden altik z X16XEL... dekuji za kazdou radu

Zkus napřed vyměnit olej v servu, pokud nepomůže, počítej s výměnou..
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
no servo olej jsem uz vymenil! no bylo to houby platny! jo mam mechanicky pohaneny remenem! nic no koupim novy a hodim ho tam... jen jeste otazecka - v sobotu s tim musim ujet 1200km a vymenit to nestiham! ma se tam jeste co posrat krome toho?
a hlavne diki moc kluci za tyhle rady protoze muj opel jezdi 6 dni! dotah jsem ho na lane s prdlim chladicem, rezavou nadrzi a shorenim altikem! ted jeste tohle! uz by jsem se chtel konecne poradne projet!
a hlavne diki moc kluci za tyhle rady protoze muj opel jezdi 6 dni! dotah jsem ho na lane s prdlim chladicem, rezavou nadrzi a shorenim altikem! ted jeste tohle! uz by jsem se chtel konecne poradne projet!
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
ještě bych zkusil odmastit řemenice a vyměnit řemen popřípadě napínací kladku
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se ti to servo mělo tendenci přidírat, tak se může po delší jízdě kousnout a je to dost průser.
Po zaseklém servu začne klouzat drážkovej řemen až se z něho začne kouřit a praskne.
Poznáš to sníženým výkonem, potom smradem a nakonec kontrolkou až praskne a nepojede ani altík
Po zaseklém servu začne klouzat drážkovej řemen až se z něho začne kouřit a praskne.
Poznáš to sníženým výkonem, potom smradem a nakonec kontrolkou až praskne a nepojede ani altík

1) Frontera 2,2 DTL