Zdravím vás ,
Vlastním Opel astra G 2002 rok .
Prosím vás stal se problém nešlo startovat žádný zvuk jen klíč do polohy 2-3 ale nic se nedělo , stále i když byl klíč venku svítili mě kontrolky a samozřejmě vybilo baterii. Vyčetl jsem že mám špatnou spínačku a skříň na klíč .
Tak jsem to rozebral a opravdu byla rozpadlá ta hřídel ve skříňce na klíč . Ale i spínací elektrická kostka byla poškozená, objednal jsem tyto dvě věci a nyní prosím o radu jak to dát do kupy aby mě fungovaly staré klíče na Centrál imobilizér atd . Jaký postup ? Mam i diagnostiku Delphi jestli musím tam nakodovat klíče nebo vůbec netuším jak je to s imobilizerem když měním tyto 2 věci ,děkuji za postup a rady .
Prosím pomoc zapalovací spínačka
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Prosím pomoc zapalovací spínačka
Ahoj! U starších správných oplíků, mezi něž řadím i Géčko, to fungovalo tak, že kolem spínačky byl vložen snímací kroužek imobilizeru zajišťující snímání čipu v klíči. Mělo by to být takové černé plastové okruží s konektorem - viz obrázek. Pokud při výměně dílů tento kroužek zachováš, neměl bys mít se startováním (a deaktivací imobilizeru) žádný problém. Na ovládání centrálu nemá spínačka žádný vliv.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Re: Prosím pomoc zapalovací spínačka
Doporucuju tento clanek https://www.astra-g.cz/demontaz-valcove ... apalovani/