) se ti pak může uplně v klidu stát, že přijedeš na výměnu oleje a nezaplatíš ani korunu, protože budeš mít "naspořeno" z měsíčních splátek. To samý s přezutím pneu atd..
 ) se ti pak může uplně v klidu stát, že přijedeš na výměnu oleje a nezaplatíš ani korunu, protože budeš mít "naspořeno" z měsíčních splátek. To samý s přezutím pneu atd..A navíc! Poslední dobou jsem toho začal využívat i trošku jinak: V podmínkách mého VIP programu (doporučuju omrknout smluvní podmínky) mám (mj.) "vyčištění vozidla a interiéru při návštěvě zdarma" - sám přijímací technik mi potvrdil, že tam klidně můžu přijet každý týden, auto tam dopoledne odevzdat, a odpoledne se nechat hodit, třeba kolegou z práce, pro vypulírovaný auto.. A za mě zdůrazňuji: fakt VYPULÍROVANÝ. Dělám to 2x měsíčně; při průměrný ceně 200,- za myčku už mi to ušetřilo na nejednu nádrž

, nakonec jsem si to zařídil protože mi tam dali 1000 Kč kredit. Jako pokud máte v plánu jezdit do stejného servisu, tak asi není co řešit. I když ty slevy nic moc, reálně na druhý prohlídce sleva cca 950 (faktura 7300 po slevě). Měl jsem ale za to, že ty výhody jsou ve všech servisech stejný, teď ale koukám že třeba BS Auto v Praze vychází slevama líp než na Spořilově kam teď jezdím (jenom za levnější uskladnění kol bych ušetřil docela dost), asi si to přehodím až pojedu přezout kola.
, nakonec jsem si to zařídil protože mi tam dali 1000 Kč kredit. Jako pokud máte v plánu jezdit do stejného servisu, tak asi není co řešit. I když ty slevy nic moc, reálně na druhý prohlídce sleva cca 950 (faktura 7300 po slevě). Měl jsem ale za to, že ty výhody jsou ve všech servisech stejný, teď ale koukám že třeba BS Auto v Praze vychází slevama líp než na Spořilově kam teď jezdím (jenom za levnější uskladnění kol bych ušetřil docela dost), asi si to přehodím až pojedu přezout kola.
 Vsichni si umime predstavit, ze ti obchodnici udelaji v zajmu uzavreni smlouvy kde co, aby vam vysli vstric
 Vsichni si umime predstavit, ze ti obchodnici udelaji v zajmu uzavreni smlouvy kde co, aby vam vysli vstric