Uchycení - neony - prosím o radu

Moderátor: Moderátoři

Kuba
Kontaktovat uživatele:

Re: Uchycení - neony - prosím o radu

Příspěvek od Kuba »

Tak jsem to dnes rozbalil :D a zjistil jsem že to má průměr cca 3cm a je tam i dírka na samořez, takže to asi uchytím nějakou tou objímkou. Časem tady hodím foto. Je to od firmy JOM, a od nich mám i sportovní vzduchový filtr, takže vím že tohle je celkem kvalitní výrobek. Jinak jsem si všiml, že výrobce myslel i na ochranu a je tam i válcová pojistka. Takže to je v pohodě a v pondělí se těším na montáž. Jinak na ŘJ co je v interiéru lze ovládat všechny funkce (má to i DO), takže to je v pohodičce ;) Všem moc děkuji za rady a jak bude po montáži a bude to funkční, tak sem hodím foto ;) Přeji příjemný den ;) ;)
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Reklama

Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

JOM -> kvalita
Obrázek
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
m.artty

Příspěvek od m.artty »

Nevím jestli by se mi chtělo do podlahy vrtat nějaké dírky a přidávat šrouby.... za roku budeš zakládat téma: Jak opravit rezavějící podlahu :lol:

Bohužel nápad, jak to jinak přichytit teď nemám....
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

ja kdysi mel neony pod autem taky..nevrtal jsem nic..zkrtaka jsem je pridelal stahovaci paskou k brzdovemu potrubi a byl klid,do podlahy bych v zadnem pripade nevrtal!!!
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Kuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba »

sladas opc píše:ja kdysi mel neony pod autem taky..nevrtal jsem nic..zkrtaka jsem je pridelal stahovaci paskou k brzdovemu potrubi a byl klid,do podlahy bych v zadnem pripade nevrtal!!!
Nad tím jsem přemýšlel, ale nebyl jsem si jistý....ale pokud to tak fungovalo a drželo, tak to asi taky tak udělám ;)
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Odpovědět

Zpět na „Pokec“