zobrazování na display

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
oskin
Příspěvky: 31
Registrován: stř 10. led 2018 9:57:39
Bydliště: Brno

zobrazování na display

Příspěvek od oskin » pon 13. led 2020 8:56:01

Zdravím, přestalo se mi zobrazovat na diplay v horní části info o nastavení ventilátoru pozici ofuku atd.
viz foto nevíte co s tím??
díky
20200113_062009.jpg
1.4T 92kW

Reklama
 

oskin
Příspěvky: 31
Registrován: stř 10. led 2018 9:57:39
Bydliště: Brno

Re: zobrazování na display

Příspěvek od oskin » úte 14. led 2020 8:30:26

Tak už to zase funguje. :shock:
1.4T 92kW

Uživatelský avatar
Joska
Příspěvky: 414
Registrován: stř 20. črc 2016 6:31:53
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Re: zobrazování na display

Příspěvek od Joska » úte 14. led 2020 15:00:37

Obdobné výpadky mám taky, prostředního displeje, nebo plně černý displej, nebo nefungují tlačítka ani dotek, jen tlačítka na volantu, schází teplota, přepne se radio/navigace/media a pak zpět, vypne, zapne se navigace - tady mám vypozorováno, že stačí natankovat, (délka zastavení na to nemá vliv, ale po tankování se vše srovnalo, vyzkoušeno 3x!)

naštěstí velmi sporadicky, - odpoveď servisu je, že může být špatný kontakt, ale kde, když vše v tu chvíli funguje!
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation

Uživatelský avatar
Mike
Příspěvky: 313
Registrován: čtv 29. pro 2016 15:36:25
Bydliště: Praha

Re: zobrazování na display

Příspěvek od Mike » ned 19. led 2020 22:28:34

Mě se toto nestalo ani jednou.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017

Karamba
Příspěvky: 33
Registrován: úte 20. zář 2016 9:49:07

Re: zobrazování na display

Příspěvek od Karamba » ned 19. led 2020 23:23:24

V podstate, ak nemas niekoho, mimo autorizovaneho servisu, kto sa na to vie pozriet, tak by som odporucil sa ti s tym zmierit.

infotainment sa sklada z dvoch casti, z radia, ktore je ulozene za displejom a z displeju, a vymena tohto displeju stoji v autorizovanom servise (samozrejme kus za kus) 1200 eur, a to sa bavime o tej lacnejsej verzii.

Prikladam svoje fotky a skusenosti s displejom. Obcas mi vypadne cely displej a robi mi take srandy ako prikladam na obrazku, vyhoda je, ze radio stale funguje a displej reaguje na dotyk, takze po pamati vie clovek prepnut na android auto napr.

Paradoxne mal som tri tyzdne , ked mi displej non stop nesiel a teraz mam zas mesiac , kedy mi ide uplne bez problemov. Mozno staci aby nejaky elektrikar rozobral displej a skontroloval spoje, ale to ti v autorizovanom servise robit nebudu.

Uživatelský avatar
Joska
Příspěvky: 414
Registrován: stř 20. črc 2016 6:31:53
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Re: zobrazování na display

Příspěvek od Joska » pon 20. led 2020 14:32:09

Nechci se jich slepě zastávat. ale závada se mi stala v Itálii na dovolené, přes on-star jsem se dotázal zda bych se nemohl stavit někde cestou. Vyhýbavá odpověď mi potvrdila, že možné to je....budu tam muset auto nechat...
když jsem přijel domů, bylo o týden více a asi 2000km k tomu. a co technik změří, nebo pozná, když se vše vrátilo do normálu.

Dělám na údržbě a závady typu....fakt to dělalo něco jiného, ale teď to funguje miluji. Lidem se nechce v noci dělat, tak je stroj v poruše, ráno vyšívá bez jediného problému...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation

Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“