Právě je úte 26. bře 2019 21:23:01





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Navi 900 intellilink - Android Auto
PříspěvekNapsal: sob 09. čer 2018 9:47:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 01. srp 2015 10:09:59
Příspěvky: 619
Funguje. Musel jsem nejprve zastavit aplikaci, potom vymazat data, odinstalovat, restartovat mobil a znovu nainstalovat. Stáhni si poslední verzi.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

_________________
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Navi 900 intellilink - Android Auto
PříspěvekNapsal: pon 11. čer 2018 10:55:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36
Příspěvky: 136
Cinda píše:
Ti "šťastní", kteří si koupili auto před červencem 2016 neměli funkci Android Auto nainstalovánu. Dotaz zní: Nechal si někdo Android Auto již doplnit, kde a za kolik to jednotlivé servisy dělají či nabízejí?

Rad bych takoveho videl. Dotazoval jsem se na Opel.cz a zde je odpoved:

------------------------------------------------------------------------
na základě prověření Vašeho dotazu na produktovém oddělení společnosti Opel nelze danou aplikaci dohrát formou softwarového zásahu, protože daný systém se změnil i po hardwarové stránce.

Proto bychom Vám doporučili kontaktovat kterýkoliv autorizovaný servis značky Opel z následujícího odkazu: https://www.opel.cz/tools/hledani-prodejce.html, kde mohou prověřit možnost výměny rádia za novější za účelem funkčnosti této aplikace ve Vašem vozidle a případně nacenit daný zákrok.

_________________
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Navi 900 intellilink - Android Auto
PříspěvekNapsal: pon 11. čer 2018 11:58:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 01. srp 2015 10:09:59
Příspěvky: 619
To není pravda. Mám auto z ledna 2016. V létě 2017 mě servis udělal SW úpravu a AA mě funguje.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

_________________
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navi 900 intellilink - Android Auto
PříspěvekNapsal: ned 24. čer 2018 19:36:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. čer 2018 19:16:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Kralupy nad Vltavou
Take potvrzuji ze AA funguje az od konce kvetna a starsi navi900 je treba preprogramovat/aktualizovat cena cca 1500 za licenci sw. Mam 4/2016 a po aktualizaci mam nove menu aa. Nyni verze aa 3.3 mne konecne funguje a nevypadava. Bohuzel tomtom nejde. Jen gm a waze.

_________________
Astra K 1.6 200 hp akt.
Vectra C 1.8 122 hp akt.
Vectra A 2.0 115 hp
Kadett E 1.6 75 hp
__________________
ScanMyOpelCAN
ObdLink
Torque


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navi 900 intellilink - Android Auto
PříspěvekNapsal: stř 09. led 2019 10:44:55 
Offline

Registrován: stř 09. led 2019 10:30:19
Příspěvky: 1
U všech infotainmentů s podporou Android Auto (tj. včetně Opláckých Navi 900 nebo 4.0) lze rozchodit zrcadlení obrazovky celého Androidu na obrazovku Infotainmentu, což umožňuje použití i zcela libovolné navigace (MagicEarth, Sygic, Navigon, Mapy.Cz apod.).
Má to pouze dvě zásadní omezení:
1) na telefonu je potřeba root, protože nastavení sahá do systému
2) podporuje zatím pouze verze Androidu 5 až 8 (což je ale drtivá většina).

Kromě Android Auto (lze stáhnout z Apkmirror) potřebujete pouze:
AAmirror https://github.com/slashmax/AAMirror/blob/master/apk/aa_mirror.apk
a patch https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4667154&d=1544977053

Po instalaci všeho je třeba jednorázově spustit patch a povolit v něm AAmirror. pak lze patch smazat. Patch i AAmirror potřebují při prvním spuštění povolit root.
Poté lze vždy v aplikaci Android Auto přes poslední ovládací ikonu vpravo alternativně zvolit AAmirror, a po odemčení Android Auto máte na infotainmentu 100% zrcadlení obrazovky telefonu, včetně podpory dotyku, a zvuk (pokud v aplikaci neřeknete jinak) jde přes repro auta.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz