POZOR Zvolavačka Astra, Corsa, Insignia E222115640

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
leon

POZOR Zvolavačka Astra, Corsa, Insignia E222115640

Příspěvek od leon »

Bacha na zvolavacku. Dnes som bol v servise a nahovorili ma na zvolavacku vraj kvoli lepsiemu spalovaniu DPF. Na protokole je kod E222115640 Upravy emisii v realnych podmienkach jazdy.
Po absolvovani auto nejde do otacok, je strasne lenive na plyne. Plna podlaha a niekolko sekund pomale rozbiehanie kym zacne zrychlovat. Nieco ako turbodiera alebo rezim ECO. Mam 1,6CDTI 136kW. Robi to na vsetkych stupnoch ako pri rozbehu aj pocas jazdy. Po dlhsej jazde sa mi zdalo, ze sa to zlepsuje. Uvidim este pojazdim a skusim to reklamovat, Ale obavam sa ze nepochodim.
Vyguglil som nasledovne

Federálny úrad pre motorovú dopravu vydal 17. februára 2022 zvolávaciu akciu pod kódom E222115640 z dôvodu „neautorizovaných rušiacich zariadení“ pre viac ako 400 000 vozidiel Opel Astra, Corsa a Insignia. Podľa Spolkového úradu pre motorovú dopravu (KBA) je v Nemecku manipuláciou zasiahnutých 74 554 vozidiel. Postihnuté sú vozidlá s naftovými motormi 1,3 CDTI a 1,6 CDTI vyrobené v rokoch 2013 až 2018. Obete majú voči výrobcovi nárok na náhradu škody.

original tu
https://brixlange.com/opel-rueckruf-e22 ... rufaktion/

Takze nieco ako diselgate od vw. Nemci to idu riesit s pravnikmi na SK sa na to asi vyseru. Neodporucam vam to zatial robit. Musite podpisat suhlas, Jedna vec je lenivsi plyn ale co bude na emisnej. Zatial som bol na prvej po styroch rokoch a nebol problem, prekvapenie moze nastat na nasledujucej.
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“