S priateľkou sme sa rozhodli pre kúpu iného auta, takže tento príbeh skončil.
Bude mi smutno za týmto autom, bol som sním veľmi spokojný

Moderátor: Moderátoři
Myslím že keď som bol spokojný s VeBe...Passat nemá prečo sklamať, osvedčená spoľahlivosť, hltač kilometrov a pohodlnejšie od VeBe. Samozrejme dôvody voľby pre Passat to neboliMiro píše:proč zrovna Prassata??? s tím nebudeš moc spokojen
VeCka bola tiež cesta, ale za tie peniaze by som kúpil šrotsatec píše:já zas uvažuji o VeC ale až tak za rok možná dva
Spíše priateľka rozhodla ne?Patricius píše:S priateľkou sme sa rozhodli pre kúpu iného auta, takže tento príbeh skončil.
Miro píše:za ty peníze co jsi koupil passata je to 3x takový šrot
m.artty píše:Spíše priateľka rozhodla ne?Patricius píše:S priateľkou sme sa rozhodli pre kúpu iného auta, takže tento príbeh skončil.Nechápu proč měnit, když jsem spokojený...
...takéto niečo som počúval skoro tri roky, keď som kúpil OplaDapos píše:Sam sem presel z Opela na Seat Toledo m2 1.9 Tdi, vysledek? Za 3 tydny ukradené auto !!!!!!!!!!!!! ....... Rikam ti kup Vectru C 1.9 cdti 110kw a nebudes litovat, tak obrovsky luxusni a NEOKOUKANY auto je fakt parada...Jinak peknej novej rok....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |