A samozrejme som sa pri kupe noveho auta tesil, ze mi nic nebude buchotat/vrzgat ako v starom aute, ale zrovna v tomto smere vrzgajucom/buchotajucom oproti staremu autu az taky rozdiel aky by som od noveho auta ocakaval zial nevidim.
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

odmietam za to zaplatit co i len cent, nekupil som si nove auto preto, aby som chodil kazde 2 tyzdne do servisu, pretoze cele vrzga ako keby malo najazdenych 250000 km. Doteraz som vsetky tieto veci riesil v ramci zarucnej opravy, t.z. zadarmo, tak uvidime, kedze idem skusit iny servis. Za mna inak to iste : Opel si uz urcite nekupim. Uprimne mi je luto tych, co za to auto dali raz tolko ako ja. Uz som zacal seriozne rozmyslat nad tym, ze sa ho zbavim este pred skoncenim lizingu. Kamos ma novy i30 (velka spokojnost), do ktorej som chcel ist aj ja, ale rozhodol som sa pre Astru a teraz to trosku lutujem.
 odmietam za to zaplatit co i len cent, nekupil som si nove auto preto, aby som chodil kazde 2 tyzdne do servisu, pretoze cele vrzga ako keby malo najazdenych 250000 km. Doteraz som vsetky tieto veci riesil v ramci zarucnej opravy, t.z. zadarmo, tak uvidime, kedze idem skusit iny servis. Za mna inak to iste : Opel si uz urcite nekupim. Uprimne mi je luto tych, co za to auto dali raz tolko ako ja. Uz som zacal seriozne rozmyslat nad tym, ze sa ho zbavim este pred skoncenim lizingu. Kamos ma novy i30 (velka spokojnost), do ktorej som chcel ist aj ja, ale rozhodol som sa pre Astru a teraz to trosku lutujem.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |