jj, je to vec v kusu, ale za mňa jednoznačne KEisy píše:Ale no. Vec nazoru. Az tolko krajsia nieje ....
 Ja taká sviežejšia, agilnejšia, krajšie svetlá... Ale zase Jčko, keď dorazilo, bola to riadna fešanda
 Ja taká sviežejšia, agilnejšia, krajšie svetlá... Ale zase Jčko, keď dorazilo, bola to riadna fešanda  Si pamätám... Hold vývoj ide ďalej...
 Si pamätám... Hold vývoj ide ďalej...Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
jj, je to vec v kusu, ale za mňa jednoznačne KEisy píše:Ale no. Vec nazoru. Az tolko krajsia nieje ....
 Ja taká sviežejšia, agilnejšia, krajšie svetlá... Ale zase Jčko, keď dorazilo, bola to riadna fešanda
 Ja taká sviežejšia, agilnejšia, krajšie svetlá... Ale zase Jčko, keď dorazilo, bola to riadna fešanda  Si pamätám... Hold vývoj ide ďalej...
 Si pamätám... Hold vývoj ide ďalej... i stejná kola
  i stejná kola   

Já zatím nejsem majitel avšak nad ní uvažujem
  Já zatím nejsem majitel avšak nad ní uvažujem   Chtěl jsem se zeptat má jí někdo v Hradci králové, že bychom dali pokec na spokojeností? Mám vyhlídnutou motorizaci 1.6 cdti  ve 100kW.
  Chtěl jsem se zeptat má jí někdo v Hradci králové, že bychom dali pokec na spokojeností? Mám vyhlídnutou motorizaci 1.6 cdti  ve 100kW.
 Jde mi aby to zvládlo zase do těch 200 000 km +- ujet v pohodě. A abych vyjel táhlý kopec trochu svižně a abych mohl předjet nějakou tu 1.3 feldu, když bude brzdit provoz. Z 1.6 jsem trochu na větvi ale když to bude srovnatelné s tím co mám 1.9 85kw tak to nějak snesu.
  Jde mi aby to zvládlo zase do těch 200 000 km +- ujet v pohodě. A abych vyjel táhlý kopec trochu svižně a abych mohl předjet nějakou tu 1.3 feldu, když bude brzdit provoz. Z 1.6 jsem trochu na větvi ale když to bude srovnatelné s tím co mám 1.9 85kw tak to nějak snesu.  
 Karambit predaj
 Karambit predajAhojme.Emfai píše:Děkuji za názory, konkrétně si na zvuk nepotrpím zapnu rádio a je to.Jde mi aby to zvládlo zase do těch 200 000 km +- ujet v pohodě. A abych vyjel táhlý kopec trochu svižně a abych mohl předjet nějakou tu 1.3 feldu, když bude brzdit provoz. Z 1.6 jsem trochu na větvi ale když to bude srovnatelné s tím co mám 1.9 85kw tak to nějak snesu.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |