Hmm, dovolim sa vratit k svetlam

.
Tiez sa mi obcas stane, ze mi niekto preblikne, ale nie je to casto. Je to skor, ked idem rychlejsie ako cca 120kmh tacho - vtedy sa aktivuje nejaky ten "dialnicny" rezim - proste sa natiahne a zvacsi kuzel aj vzdialenost.
Co spominate prepnutie na nocny rezim - toto je podla mna dost citlivo - az moc - urobene. Staci cez slnecny den obycajny podjazd - siroky 30m a hned sa aktivuje "nocny" rezim, co podla mna neprospieva xenonom. Co mam svetelny senzor aj vo forde (a ze to teda nie je ziadna kvalita vynimocna), tam to funguje ovela lepsie (paradoxne), tunel rozozna hned, ale podjazdy spravne ignoruje.
Inak tie svetla funguju super, ale ked porovnam s MB-E s podobnymi svetlometmi, tak ten MB svieti teda lepsie - t.j. dalej a viac do sirky. Ale je to MB, takze chapem.
este k tej spolahlivosti. Mam ju len cca 6 mesiacov, ale uz 26,5 tis. km ma nabehanych a zatial 2 problemiky sa stali.
1 - este v zime, proste auto zacalo samo maximalne kurit, vetrak na plne otacky a nic nepomohlo. Co som to zistival podobne sa sprava pri "vypalovani" pdf filtru, ale ma to byt len chvilu a prestat. Po tel. konzultacii so servisom stacilo na 5 min. odpojit bateriu (akumulator) a vsetko slo v pohode (nic ine sa nevynulovalo, ani nezrusili nastavenia).
2 - blbol park senzor (vpredu aj vzadu). Riesenie jednoduche - predny ramcek na SPZ bolo treba vymenit. Bol tam taky vycnievajuci (insignia ma vpredu zalomeny naraznik, cize aj znacku s ramcekom je nutne trochu zalomit - prisposobnit) a ten oblboval senzor, a to mylilo potom elektroniku, cize v servise vymenili za tenky ohybny ramcek, ktory uz nevycnieva z narazniku a vsetko funguje ako ma (klop-klop-klop).