Fiona & Ruby
Moderátor: Moderátoři
- Herr Blitz
Re: Fiona & Ruby
A já mám zase o čem snít - https://www.carscoops.com/2025/12/facel ... ng-to-say/ 
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
- Reklama
Uz jsem to psal, ale hodne aut uz v noci nepoznas, co proti tobe jede, jedna znacka kopiruje od druhe, smutne.
- Herr Blitz
Já s tím zatím problém nemám ani zepředu, ani zezadu. Je ale taky pravda, že mě s tím už žena posílala k doktorovi
.
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
No pravda. Ja uz ted denne nastesti jezdit nemusim, takze uz to auto tolik nehrotim a nelestim jak driv. Co u tebe, myjes casto?
- Herr Blitz
Co se týče exteriéru, tak jsem strašný prase
.
Za ty 3 měsíce byl Explorer v myčce jednou a Kuga ještě ne. A to mají obě auta v tomhle počasí bláto až na střeše. A abych dostal ještě větší bídu, tak otevřeně přiznávám, že jezdím do kartáčových myček (konkrétně IMO).
Interiér díky garáži luxuji každý víkend, utřu prach, otřu parkovací kamery a světla a otřu SPZ, aby neměli příslušníci důvod prudit
.
Za ty 3 měsíce byl Explorer v myčce jednou a Kuga ještě ne. A to mají obě auta v tomhle počasí bláto až na střeše. A abych dostal ještě větší bídu, tak otevřeně přiznávám, že jezdím do kartáčových myček (konkrétně IMO).
Interiér díky garáži luxuji každý víkend, utřu prach, otřu parkovací kamery a světla a otřu SPZ, aby neměli příslušníci důvod prudit
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Mám to podobně...Herr Blitz píše: 11 pro 2025, 12:54 Co se týče exteriéru, tak jsem strašný prase.
W124 E320 R6 Coupé 1994
- Herr Blitz